SUNCOBRANI – TENDA JEDRO

Tenda Jedro idealana hladovina za dvorište kuće

Prolećno sunce polako se bliži,za nekoliko dana temperature će biti veće I letnje i sada je pravo vreme da svoje bašte restorana,kafića ,dvorišta i terasa prirpemite odgovarajućim tendama ili suncobranima.

 

Brendirani suncobrani

Brendirani suncobrani su već godinama najpopularnije rešenje ,jer pružaju mogućnost kako zaštite od sunca I kiše ,tako I dobar vid reklame . Sigurno je da ćete sa suncobranima koji su odštampani sa Vašim brendom ili logom biti veoma zapaženi od strane prolaznika. Njihova je prednost u lakoći premeštanja,nameštanja ,skladištenja ,a možete ih birati po oblicima I dimenzijama. Suncobrani su veoma praktično rešenje tamo gde nemamo mesta za tende ili nadstrešnice. Glavna prednost suncobrana je dugotrajnost-mogu da traju godinama.

 

Suncobrani brendiranje i proizvodnja za bašte kafića i restorana
Brendirani suncobrani za sajam.

GMT COMPANY se I ovde potrudio da prati najnovije trendove I sada u ponudi imamo tende u obliku brodskih jedara . Tako da I oni najzahtevniji mogu pronaći rešenje u ovim modernim luksuznim tendama I njihovim montiranjem da nadograde I ulepšaju svoje dvorište. Tenda jedro je izradjena od suncobranskog platana,te poseduje Uv zaštitu,wodonepropusnost I zaštitu od budji.

 

Tenda

Tenda jedro se štamapa digitalnom sublimatik tehnologijom,što Vam pruža mogućnost izbora sopstvenog dezena ili štampu Vaše reklame. Materijal je poliester 200-240gr posebno pripremljen za ovaj proizvodi I poseduje sve neophodne sertifikate.

 

U mogućnosti smo da Vam izradimo dva modela tende jedro: oblik trougao I oblik kvadrat.

Suncobran jedra su praktična ,zaklanjaju dovoljan prostor,izuzetno su dekorativna I pružaju dobru zaštitu od sunca.

 

Tenda Jedro
Tenda Jedro proizvodnja i brendiranje

Uz ove proizvode možete kod nas poručiti I reklamne šatore, lazy bag, podmetače za stolice i klupezastavebanerebeachflag i drugi rekalmni i promotivni materijal.