ŠIROK ASORTIMAN PROIZVODA.

DIGITALNA ŠTAMPA VISOKOG KLAVITETA ZA SVE PRILIKE

 

NAŠI PROIZVODI

Piktogram – Zastave

Zastave

Piktogram – Jarboli

Jarboli

Piktogram – Beach flag

Beach flag

Piktogram – Suncobrani

Suncobrani

Piktogram – Šatori

Šatori

Piktogram – Tekstilni ALU Frame LED box sistemi

Tekstil alu frame-led box sistemi

Piktogram – mobilni displej sistemi

Mobilni display sistemi

Piktogram – baneri

Baneri

Piktogram – tende

Tende

Piktogram – reklamni tekstil

Reklamni tekstil

Piktogram – zavese

Zavese

Piktogram – Lazy bag

Lazy bag – fotelje

Piktogram – dekoracija namestaja

Dekoracija nameštaja

Piktogram – Scenska grafika

Scenska grafika- scenografija

Piktogram – Opremanje sajmova

Opremanje sajmova

Piktogram – Postolja i stalci

Postolja i stalci

Piktogram – Fasadni teleskopski jarboli

Fasadni i teleskopski jarbol

Piktogram – Promo setovi

Promo setovi

Piktogram – Dogadjaji žanrovi

Događaji – žanrovi

PROFESIONALNA ŠTAMPA.
JEDINSTVENI REKLAMNI SISTEMI.

Oglašavajte se putem profesionalne štampe – GMT COMPANY i jedinstvenih reklamnih sistema.

Veliki izbor reklamnih proizvoda u GMT COMPANY nudimo Vam više različitih sistema oglašavanja. Individualne opcije dizajna Vam daju mogućnost da sami diazjnirate Vašu reklamu ili uz naš stučni tim zajedno napravimo ono što vi zamislite. Posedujemo brojne šablone ,dosta fotografija i naravno veliko iskustvo u  grafičkom dizajnu i digitalnoj štampi na tekstilu. Možete dobiti besplatan savet putem telefona, online ili na licu mesta i zajedno shvatamo Vaše oglašavanje u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Profesionalno štampamo Vašu reklamu u digitalnoj sublimatik tehnologiji i sa posebnim bojama Panton ili CMYK.

KORPORATIVNE-PRIVREDNE ZASTAVE KAO SISTEM PRIKAZA I REKLAME.

 

Zastave štampane sa logotipom Vaše firme ili marke su vidljiv oblik reklame i sa velikih udaljenosti. Pošaljite Vaš dizajn ili dajte našem timu da se pozabavimo Vašim odabirom reklame i dobićete vrlo vidljivu prezentaciju. Štampamo na materijalima koji su Nemačkog porekla i po njihovim sertifikatima traju duplo duže od zastava drugih proizvodjača. Boje su ekološke i veoma intezivnog pigmenta, što govori dobra prolaznost prilikom štampe zastava. Sve to zajedno zastavi nudi dobru vidljivost i dugotrajnost.

Zastavice, baneri, displeji i promo tekstil predstavljaju efikasan način prezentacije za konferencije i seminare.

Koristite odgovrajuće banere, displej sisteme ili tekstilne panele za korporativni marketing iz naše štamparske radnje.

Ukoliko želite da skrenete pažnju javnosti na Vašu Kompaniju ili firmu, naći ćete veoma efikasno oglašavanje u obliku zastave na jarbolu, reklamnih šatora, reklamnih suncobrana, beachflag i mnogih drugih reklamnih proizvoda za štampu na tekstilu.

OPREMANJE SAJMOVA I DOGAÐAJA. NAŠ TIM I VISOKA TEHNOLOGIJA ŠTAMPANJE JE TU DA POMOGNE.

Osnovni način kontakta sa klijentima na sajmovima uključuje odgovarajuće reklamne materijale. GMT COMPANY Vam nudi displej sisteme za sajamske štandove koje odlikuje veoma brza i laka monaža. Display sistemi su sa promenljivim tekstilnim printom i sistemi su za višekratnu upotrebu. Veoma se lako instaliraju i pogodni su i za brze prezentacije i prenos sa mesta na mesto. Sem toga možete dobiti i stoljnjake , sedalice – lazybag – poliuretansko tabure – režiserska stolica i to sve odštampano u istom dizajnu.

Ukoliko se sajam obavlja na otvorenom prostoru nudimo Vam šatore, suncobrane, pop out baner, beach flag i to sve odštampano isključivo prema Vašem dizajnu ili specifikacijama. Poliesterski Materijal na kome se štampa  suncobran je otporan na vodu i UV zrake, to pruža Vašim klijentima ujedno i zaštitu od sunca i kiše, a Vas predstavlja kao ozbiljnu kompaniju koja misli na svoje klijente.

UDOBNE FOTELJE I OSTALI PROIZVODI IZ HOME DEKORA.

Raznovrsne fotelje za sedenje sa modernim dizajnerskim motivima uz mogućnost Vašeg izbora su deo naše ponude. Bilo da se radi reklamni lazy bag za kompaniju ili kao rodjendanski poklon prijatelju ili rodjaku, ostaće veoma primetan komad namestaja u offisu ili sobi. Digitalna sublimatik štampa lazybag( beanbag ), tabure, poliuretanska kocka ili džambo jastuk veoma je otporna na habanje i laka za održavanje ( pranje i peglanje ). Veoma su udobni za sedenje i u svakom slučaju potrebni.

U GMT COMPANY možete odabrati i sundjere, podmetače za stolice i podmetače za klupe sa štampom Vašeg logoa ili dizajinom po želji. Svi proizvodi se profesionalno štampaju, šiju, pakuju i isporučuju po želji na Vašu adresu.

NUDIMO REKLAMNU ŠTAMPU ZA SPORTSKE KLUBOVE I NJIHOVE FANOVE.

Navijači I ljubitelji klubova su uvek lojalni svom timu i tu lojalnost pokazuju korišćenjem njihovih obeležja.

Baner za navijače,  zastave za timove i ostali navijački rekviziti su sastavni deo naše ponude. Pogledajte naše tematske proizvode i tu Vam možemo dati ideju kako da se pripremite za sledeću utakmicu i vatreno navijanje. Tekstilni materijali na kojima digitalnom sublimatik štampom otiskujemo motive vašeg tima ili nacionalnog kluba su veoma laki za odražavanje i prilagodjeni  za višekratnu upotrebu. Prozvodi se mogu prati peglati i takvo održavaje ih čini dugotrajnim i postojanim.

Rado ćemo Vam poslati materijale, unapred kako bih se uverili lično u kvalitet naše reklamne štampe.

Prednosti Vaše porudžbine su reklamna GMT COMPANY štampa.

Radujemo se kupovini u GMT COMPANY!