• DISPLAY SISTEMI
  DISPLAY SISTEMI

  LED displej

  Kobra displej

  Backwall

  Rollup baner

 • BANDANA
  BANDANA

  Windstoper marame sa printom po izboru Bandana, ski-marama, potkapa, fantomka,maska

  *Multifunkcionalna marama za skijaše, lovce, bicikliste,bajkere,planinare, pecaroše

 • ONLINE SHOP
  ONLINE SHOP

  Biraj i kupuj proizvode na Zastave Shop

O NAMA

 
 
 

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA.
VISOKI KVALITET.
ŠTAMPA VELIKE PRODUKCIJE.

GMT Company je osnovan 1993. godine, kao kompanija za proizvodnju i usluge u oblasti grafike, marketinga i trgovine. Bavimo se digitalnom štampom velikih formata za unutrašnju i spoljnu upotrebu u oblasti tekstila, po čemu smo jedinstveni na ovim prostorima.

 

Štampamo i izrađujemo: zastave, banere, jarbole, beach flag zastave, suncobrane, šatore, tende, bean bag fotelje, reklamne kecelje, torbice, jastučiće, šalove, trakaste zavesa… GMT Company prati inovativne tehnologije u oblasti digitalne štampe i investira u najsavremeniju opremu. Zbog toga smo u mogućnosti da pružimo visok kvalitet štampe velike produkcije. Kapaciteti naše proizvodnje na dnevnom nivou su preko 2500 kvadratnih metara štampe.

Poslednje sa bloga
Roll up DUO – Tekstilni roll up – Roll up Dable side

GMT Company uglavno teži stalnim inovacijama i dovođenjem interesantnih proizvoda u oblasti tekstilne štampe na naše tržište. Tako i sad možemo da se pohvalimo Tekstilnim roll up-om koji poseduje sve kvalitete u odnosu na standardni roll up. Reč je o roll up koji smo mi nazvali Roll up Duo jer upravo kako i sam naziv govori to je o Roll-up koji ima tekstilnu štampu sa obe strane. Tako da za cenu jednog roll up-a dobijete dva sa različitim printom.

Vidi više

GMT Company uglavno teži stalnim inovacijama i dovođenjem interesantnih proizvoda u oblasti tekstilne štampe na naše tržište. Tako i sad možemo da se pohvalimo Tekstilnim roll up-om koji poseduje sve kvalitete u odnosu na standardni roll up. 

Vidi više
Roll up DUO – Tekstilni roll up – Roll up Dable side
Pop up counter – promotivni pult

Sasvim jedan novi proizvod na našem tržištu od sada dostapan kao promotivni proizvod u GMT Company. Promotivni pult ili pop up counter je brzo rasklopiv i sklopiv reklamni pult. Ovaj pristupačni šalter (pult) može biti alternativa bilo kojem redovnom radnom stolu.

Vidi više

Veliko interesovanje klijenata za naše proizvode navelo nas je da se odlučimo na ovaj korak i pokrenemo online prodaju – webshop. Naša kompanija je poznata na ovim prostorima po stalnim inovacijama u oblasti praćenja kretanja tržišta u proizvodnom i prodajnom smislu.

Vidi više
GMT proizvodi na klik od vas!
OPREMA ZA SKIJALIŠTA-ZIMSKA OPREMA

Pripremite se na vreme opremite skijališta, skijaše i trenere. Da budute prepoznatljivi, da Vas uočavaju sa svih planinskih vrhova i da se dobro reklamirate.

Vidi više

Prolećno sunce polako se bliži,za nekoliko dana temperature će biti veće i letnje i sada je pravo vreme da svoje bašte restorana,kafića ,dvorišta i terasa prirpemite odgovarajućim tendama ili suncobranima.

Vidi više
SUNCOBRANI – TENDA JEDRO
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
 • Obavezni
 • Trajni
 • Statistika
 • Marketing