Pridružite se našem timu i napravite razliku!

Mi smo u potrazi za ljudima koji su strastveni u štampanom svetu i zato smo preduzeće koji je u stalnom porastu.

 

Uspostavili smo poziciju vodećeg i čvrsto stojimo na toj poziciji. Ovo je postignuto našim vodećim principima kao što je naša posvećenost ljudima i najozbiljniji pristup svim projektima. Tražimo profesionalce koji dele ove vrednosti, ambiciozni su i spremni da rastu sa nama.

 

Naša kompanija nudi strukturu za profesionalni razvoj, uz neophodnu podršku za puni razvoj sposobnosti, dok vrednujemo timski rad, liderstvo i posvećenost.

 

Ako ste u potrazi za izazovnim mogućnostima da se razvijate, da učite i da  postignete profesionalni uspeh, pridružite nam se! Pošaljite nam svoj CV!

 

Pošaljite nam Vaš CV , ostavite nam Vašu biografiju i upišite se u našu bazu podataka, bez obzira na to da li trenutno postoje otvorene pozicije za rad u našoj kompaniji. Sve informacije smatramo veoma poverljivim i neće biti dostupne trećim licima niti korišćene za bilo koje druge radnje.

 

Mail na koji možete da pošaljete biografiju je office@gmt.rs

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing