Često postavljana pitanja o zastavama

Mogu li da promenim oblik svojih zastava?

Drugi oblici zastava koje možete poručiti po povoljnim cenama su:

– Beach flag shark: zastave su zakrivljene na vrhu, što čini oblikom poput krila ptice;
– Beach flag suza: zastave su takođe zakrivljene, a ta krivina im daje izgled suze ili kapljice tečnosti;
– Beach flag delfin: zastava koja svojim oblikom podseća na peraje delfina.

 

Da li višebojno štampanje utiče na cenu zastave?

Zastave štampamo u digitalnoj sublimatik tehnologiji, gde bojimo bele materijale u boje željenog printa. Tako da ovde broj boja koji su prisutni u pripremi tj.zastavi ne utiču na cenu zastave.

 

Koje se baze/postolja mogu koristiti za štampane ulične zastave/mobilne zastave?

Svi modeli mobilnih zastava koje mi proizvodimo imaju odgovarajuće postolje na koje se zastava montira. Postolja za beachflagove-blockflag koja posedujemo su:
– Metalno postolje (poloča sa rotorom) 3,4 kg;
– Šiljak PVC h41 cm;
– Betonska ploča 25 kg;
– Nogice sa rototorm i rezervoarom.

 

Da li posedujete vežene zastave?

Ne posedujemo vežene zastave. Isključivo izrađujemo zastave u direktnoj digitalnoj štampi.

 

Koja je razlika izmedju sublimacije i sito štampe?

Subimatik štampa je ekološka tehnologija sa bojama na vodenoj bazi. Pruža mogućnost jeftinije štampe malih serija i skraćuje vreme izrade. Sublimatik štampa daje bolju rezoluciju štampe i mogućnost štampe u punom FULL koloru.

 

Sito štampa (screenprint) je starija tehnologija sa agresivnim bojama. Za manje tiraže je dosta ne povoljnija i cena proizvoda zavisi od broja boja u printu i količine štampe.

 

Postoje li popusti za veće količine?

Da cene su formirane na osnovu količana tj.kvadrature štampe koju poručujete. Tako da za veće količine odobravamao dodatne rabate.

 

Mogu li sama dizajnirati svoju zastavu na vašem portalu?

Ne, trenutno ne posedujemo platformu za dizajn zastava ali uskoro Vam možemo ponuditi i taj vid usluge. Sada možete preuzeti rasklop/layout za izradu na našoj stranici https://gmt.rs/skini-fajl/.

 

Zašto na Vašem sajtu nije navedena nijedna cena?

Cene se formiraju prema kvadraturi zastave i modelu zastave koji odaberete. Pošto izrađujemo zastave u printu po vašoj želji i dimenziji po vašoj želji. Cene zastava koje su standarndih dimenzija možete pogledati: https://zastaveshop.rs/

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing