LAZY BAG

VREĆE ZA SEDENJE

POČETNA > PROIZVODI > LAZY BAG
ZASTAVE
ZASTAVE ZA SPOLJA
ZASTAVE ZA UNUTRA
STONE ZASTAVICE
ZASTAVA REPUBLIKE SRBIJE
GRADSKE I OPŠTINSKE ZASTAVE
ZASTAVE STRANIH ZEMALJA
PRIVREDNE ZASTAVE SA LOGOTIPOM
ZASTAVE ORGANIZACIJA
KOMERCIJALNE ZASTAVE
NAVIJAČKE I KAPITENSKE ZASTAVE
CRKVENE ZASTAVE
VOJNO-ISTORIJSKE ZASTAVE
BRODSKE I AUTO ZASTAVE
KIOSK ZASTAVE – VISILICE
ZASTAVE VELIKIH FORMATA
JARBOLI
BEACH FLAG
BEACH FLAG DELFIN
BEACH FLAG SHARK
BEACH FLAG SUZA
BLOCK FLAG
SUNCOBRANI – ŠTAMPA I IZRADA
SUNCOBRAN - 3.5x3.5 m
SUNCOBRAN - 3.0x3.0 m
SUNCOBRAN - ø 155-180 cm
ŠATORI BRENDIRANI – PROIZVODNJA I PRODAJA
ŠATOR KLASIK
ŠATOR PREMIUM
ŠATOR STAR
TEKSTILNI ALU FRAME – LED BOX SISTEMI
TEKSTILNI ALUMINIJUMSKI FRAME SISTEM /D15mm
TEKSTILNI ALUMINIJUMSKI LED BOX SISTEMI /D80mm/D120mm
MOBILNI DISPLAY SISTEMI
REKLAMNI SAMOSTOJEĆI TUBE DISPLAY
REKLAMNI BACKWALL – TEKSTILNI PARAVANI
TEKSTILNI REKLAMNI – VISEĆI DISPLAY
REKLAMNI DISPLAY SISTEM – PARAVANI
POP UP COUNTER – REKLAMNI PULT
POP A BANNER
ROLL UP BANERI
PRESS ROOM – EVENT ROOM
BANERI PROIZVODNJA I PRODAJA
ULIČNI BANER
BANERI BANDERAŠICE
BANERI ZA OGRADE/FASADE
BANERI ZA SKELE
PALETNI BANERI
PREKRIVKE ZA SENZORMATIKE
VISEĆI BANERI
TRANSPARENTI
TENDE PROIZVODNJA - BRENDIRANJE
REKLAMNI TEKSTIL
REKLAMNE KECELJE
EŠARPE – REKLAMNE MARAME
BANDAN MARAME – POTKAPE
KRPICE ZA NAOČARE
PODLOGA ZA MIŠA – MOUSEPAD
REKLAMNI STOLNJAK – SLAVSKI STOLNJAK
NAVIJAČKI ŠALOVI – REKLAMNI ŠALOVI
LENTE
REKLAMNE TORBE
REKLAMNI JASTUCI
SKI NAVLAKE
REKLAMNI PEŠKIRI
SUBLIMACIONA ŠTAMPA
MASKE ZA LICE
ZAVESE IZRADA I ŠTAMPA
LAZY BAG – FOTELJE
DEKORACIJA NAMEŠTAJA
SCENSKA GRAFIKA
OPREMANJE SAJMOVA
POSTOLJA I STALCI
FASADNI I TELESKOPSKI JARBOLI

GMT Company po vrlo povoljnoj ceni izrađuje lazy bag fotelje i taburiće sa štampom po želji, različitih dimenzija i oblika.

 

Lazy bag nudi velike mogućnosti da na praktičan način istaknete svoj logo, brend ili poruku. Kafići, plaže, dečije sobe, igraonice i prostori za relaksaciju mogu da pruže ugođaj svojim korisnicima kroz leazy bag, taburiće ili kube. Poslednjih godina lazy bag fotelje doživljavaju veliku popularnost jer unose notu vedrine i jednostavnosti u prostor. Taburei od poliuretanske pene različih dimenzija i oblika (valjak, kocka i dr.) idealni su za ukrašavanje prostora, reklamiranje proizvoda ili brenda, dok zadržavaju svoju osnovnu namenu – udobno sedenje.

 

Lazy bag

Lazy bag pašteta

Lazy bag jastuk

Taburići

Lazy bag ( Lejzi beg )

 

Klasik Lazy bag fotelje izrađujemo u tri veličine S, M, L. Pored klasik modela nudimo i lazy bag fotelje u obliku jastuka, taburea, paštete ili valjka. GMT Company štampa lazy bag fotelje u jednoj ili više boja do punog kolora visoke rezolucije.

 

Nudimo Vam mogućnost štampe logotipa, brenda, imena ili motiva na lazy bag fotelji koji će se elegantno uklopiti u bilo koji ambijent. Podsećamo da su boje ekološke, na vodenoj bazi, dok im sublimatik štampa obezbeđuje postojanost na habanje, pranje i UV zračenje.

 

Materijali od kojih izrađujemo lazy bag fotelje su poliesterski 200-240 gr/m2. Ovi materijali mogu biti i vodootporni što je naročito pogodno ukoliko se koriste na otvorenom prostoru. Ovi materijali su otporni na budj. Lazy bag fotelje su do 2/3 ispunjene granulatom stiropora najfinijeg kvaliteta. Stiropor kuglice se smatraju najsavremenijim ekološkim, antibakterijskim i antialergijskim materijalom.

 

Kuglice omogućavaju da se Lazy bag fotelja oblikuje prema telu, prateći njegove pokrete i zbog toga se preporučuje osobama sa bolovima u kičmi i vratu. Bez obzira na veličinu, lazy bag je lak za prenošenje. Idealan je za udobno sedenje, ležanje, odmaranje dok čitate knjigu, gledate TV….

 

Klasic lazy bag

Pašteta lazy bag

Kvadrat lazy bag

Valjak lazy bag

Odražavanje lazy bag fotelje:

Materijal od koga je izrađen lak je za održavanje, tako da se prašina i fleke mogu otkloniti blagim rastvorom deterdženta za pranje veša ili tuširanjem u kadi. Suši se i cedi jednostavnim izlaganjem suncu i vazduhu. Nije preporučljivo koristiti nagrizajuća hemijska sredstva, četke i žice, jer mogu uzrokovati oštećenje. Oštri predmeti i direktni izvori toplotne energije takođe mogu dovesti do oštećenja Lazy baga. Takođe, ne preporučuje se vađenje kuglica iz fotelje prilikom pranja.

Tabure

GMT Company izrađuje taburee od specijalne poliuretanske pene. Ovi proizvodi idealni su za sajamske manifestacije, lokale, prodajna mesta, kafiće, igraonice, domove i razne druge prostore. Digitalna štampa visoke rezolucije u punom koloru obezbeđuje realističan prikaz vašeg brenda, logotipa ili bilo kog drugog motiva po Vašoj želji.

 

Taburei mogu biti kockastog,valjkastog ili pravougaonog oblika. Štampa na modelima može biti sa svih strana. Slaganjem više kocki možete dobiti sliku velikog formata, koja može poslužiti kao promotivan zid ili pult. Ovo praktično rešenje privlači izuzetnu pažnju na promocijama i sajamskim nastupima.

Tabure

Tabure

Tabure

Tabure

Poliuretanska pena oblaže se štampanim tekstilnim materijalom težine 200-240 gr/m2. koji može da se skida radi lakšeg održavanja, a daje mogućnost jednostavnog rebrendinga (promene printa). Nosivost poliuretanske pene je do 100 kg, što obezbeđuje udobno i sigurno korišćenje. Poliuretanska pena je laka, zbog čega je transport i prenošenje taburića jednostavno i lako. Boje su na vodenoj bazi i poseduju sve sertifikate da su bezbedne po zdravlje ljudi.

 

U prilici smo da Vam ponudimo povoljne cena izrade taburea. Dovoljno je da nas pozovete i dobićete ponudu u najkraćem mogućem roku.

 

Pdf modela lazy bag vreća
Pdf modela i dimenzija taburića

Pogledajte galeriju radova lazy bagova i taburića