DEKORACIJA NAMEŠTAJA

POČETNA > PROIZVODI > DEKORACIJA NAMEŠTAJA
ZASTAVE
ZASTAVE ZA SPOLJA
ZASTAVE ZA UNUTRA
STONE ZASTAVICE
ZASTAVA REPUBLIKE SRBIJE
GRADSKE I OPŠTINSKE ZASTAVE
ZASTAVE STRANIH ZEMALJA
PRIVREDNE ZASTAVE SA LOGOTIPOM
ZASTAVE ORGANIZACIJA
KOMERCIJALNE ZASTAVE
NAVIJAČKE I KAPITENSKE ZASTAVE
CRKVENE ZASTAVE
VOJNO-ISTORIJSKE ZASTAVE
BRODSKE I AUTO ZASTAVE
KIOSK ZASTAVE – VISILICE
ZASTAVE VELIKIH FORMATA
JARBOLI
BEACH FLAG
BEACH FLAG DELFIN
BEACH FLAG SHARK
BEACH FLAG SUZA
BLOCK FLAG
SUNCOBRANI – ŠTAMPA I IZRADA
SUNCOBRAN - 3.5x3.5 m
SUNCOBRAN - 3.0x3.0 m
SUNCOBRAN - ø 155-180 cm
ŠATORI BRENDIRANI – PROIZVODNJA I PRODAJA
ŠATOR KLASIK
ŠATOR PREMIUM
ŠATOR STAR
TEKSTILNI ALU FRAME – LED BOX SISTEMI
TEKSTILNI ALUMINIJUMSKI FRAME SISTEM /D15mm
TEKSTILNI ALUMINIJUMSKI LED BOX SISTEMI /D80mm/D120mm
MOBILNI DISPLAY SISTEMI
REKLAMNI SAMOSTOJEĆI TUBE DISPLAY
REKLAMNI BACKWALL – TEKSTILNI PARAVANI
TEKSTILNI REKLAMNI – VISEĆI DISPLAY
REKLAMNI DISPLAY SISTEM – PARAVANI
POP UP COUNTER – REKLAMNI PULT
POP A BANNER
ROLL UP BANERI
PRESS ROOM – EVENT ROOM
BANERI PROIZVODNJA I PRODAJA
ULIČNI BANER
BANERI BANDERAŠICE
BANERI ZA OGRADE/FASADE
BANERI ZA SKELE
PALETNI BANERI
PREKRIVKE ZA SENZORMATIKE
VISEĆI BANERI
TRANSPARENTI
TENDE PROIZVODNJA - BRENDIRANJE
REKLAMNI TEKSTIL
REKLAMNE KECELJE
EŠARPE – REKLAMNE MARAME
BANDAN MARAME – POTKAPE
KRPICE ZA NAOČARE
PODLOGA ZA MIŠA – MOUSEPAD
REKLAMNI STOLNJAK – SLAVSKI STOLNJAK
NAVIJAČKI ŠALOVI – REKLAMNI ŠALOVI
LENTE
REKLAMNE TORBE
REKLAMNI JASTUCI
SKI NAVLAKE
REKLAMNI PEŠKIRI
SUBLIMACIONA ŠTAMPA
MASKE ZA LICE
ZAVESE IZRADA I ŠTAMPA
LAZY BAG – FOTELJE
DEKORACIJA NAMEŠTAJA
SCENSKA GRAFIKA
OPREMANJE SAJMOVA
POSTOLJA I STALCI
FASADNI I TELESKOPSKI JARBOLI

Još jedna od mogućnosti koju GMT Company može da Vam ponudi je dekoracija nameštaja: rediteljske stolice, reklamne ležaljke, paletni nameštaj, paletni stolovi, unikatni materijali za dekoraciju nameštaja, podmetači za stolice… Ovi proizvodi imaju praktičnu primenu za lokale, kafiće, bašte, prostore za rekreaciju, sajamske i druge promotivne manifestacije. Naš stručni tim će Vam pomoći da od ideje do gotovog proizvoda dođete na jednostavan način.

dekoracija namestaja gmt 1 | promotional deckchairs furniture decoration gmt 1

Rediteljska stolica

Ležaljka

Paletni nameštaj

Reklamne ležaljke

GMT Commpany Vam može ponuditi ležaljke sa štampom po želji. Reklamne ležaljke izrađuju se od punog bukovog drveta. Bajcovane su i lakirane, što im daje rustičan izgled. Reklamne ležaljke imaju mogućnost podešavanja naslona u tri tačke. Nudimo Vam mogućnost štampe na tekstilnom materijalu težine 240-300 gr/m2 u punom koloru.

 

Digitalna sublimatik štampa otporna je na sve atmosferske uticaje, poseduje UV zaštitu, otporna je na habanje, dok je održavanje jednostavno (dozvoljeno je pranje i peglanje). Tekstilni, za razliku od PVC materijala, zdraviji su i udobniji, otporni na plesni i vodootporni. Preporučujemo ih za kafiće, restorane, plaže, bašte… U kombinaciji sa brendiranim (štampanim) suncobranom, veoma su efektan vid reklamiranja brenda, kompanije ili događaja.

 

U prilici smo da Vam ponudimo povoljne cena izrade reklamnih ležaljki. Dovoljno je da nas pozovete i dobićete ponudu u najkraćem mogućem roku.

 

 

Ležaljka

Ležaljka

Ležaljka

Rediteljske stolice

Rediteljske stolice elegantno se uklapaju u svaki ambijent, bilo da se radi o unutrašnjem ili spoljnom prostoru. Praktične su za kafiće, restorane, poslovni prostor, terase, sajamske i druge manifestacije. Idealno se uklapaju sa suncobranom ili šatorom koji može biti u istom dizajnu kao rediteljske stolice.

 

Rediteljske stolice lako se sklapaju, tako da prilikom odlaganja ne zauzimaju suviše prostora i jednostavne su za transport. Rediteljske stolice izrađene su od kvalitetnog bukovog drveta, bajcovane su i lakirane. Podloga za sedenje je od tekstila 240-300 gr/m2. Materijali zajedno sa štampom otporni su na plesni, poseduju UV zaštitu i vodootporni su.

 

Dizajn i štampa sedišta i naslona režiserske stolice može biti različitih motiva i natpisa. Naslon rediteljske stolice nudi opciju dvostrane štampe vašeg dizajna. Štampa može biti u jednoj, više boja ili punom koloru. Mogućnost štampe najsloženijih motiva u visokoj rezoluciji na pravi način ce dočarati Vaš brend, logo ili dizajn za koji ste se opredelili.

 

Rediteljska stolica

Rediteljska stolica

Rediteljska stolica

Dekoracija nameštaja

GMT Company pruža mogućnost štampe materijala za dekoraciju nameštaja, garnitura, stolica, kreveta… Nudimo Vam mogućnost da sa našim dizajn timom postignete željene rezultate i svoju zamisao pretvorite u veoma elegantano i unikatno rešenje.

 

Digitalna štampa na tekstilu visoke rezolucije obezbeđuje mogućnost štampe najsloženijih motiva. Boje su ekološke, otporne na sve atmosferske uticaje i habanje, poseduju UV zaštitu. Materijali za dekoraciju nameštaja mogu biti sjani i mat tekstilni PES 140-240 gr/m2. Tekstilni materijali za dekoraciju nameštaja poseduju sertifikate da su vatrootporni, vodonepropusni, antistatic i otporni na buđ. Jednostavni su za održavanje, peru se mašinski i ručno do 40 stepeni, bez mogućnosti oštećenja štampe.

 

U prilici smo da ponudimo povoljne cena štampe i izrade materijala za dekoraciju nameštaja.

 

Dekoracija nameštaja

Dekoracija nameštaja

Paletni nameštaj

Paletni nameštaj zauzima sve veću primenu u današnje vreme. Paletne garniture su zbog svog specifičnog izgleda praktično rešenje za bašte, terase, kafiće, poslovne i druge prostore.

 

Paletne garniture se izradjuju od EURO paleta što Vam pruža mogućnost kombinovanja i organizovanja shodno prostoru i potrebama. Sunđeri se oblažu tekstilnim materijalom od 200-240 gr/m2. Tekstilni materijal se štampa digitalnom subli tehnologijom u više boja visoke rezolucije, što obezbeđuje štampu najsloženijih motiva. Na taj način se dolazi do unikatnih rešenja, bilo da se radi o reklamiranju brenda, kompanije ili dekoracije prostora.

 

Nudimo povoljne cene izrade paletnog nameštaja.

 

Paletni nameštaj

Paletni nameštaj

Paletni nameštaj

Paletni stolovi - navlake za stolove

Paletni stolovi pružaju praktično i originalno rešenje za promocije, nastupe na sajmovima i drugim manifestacijama. Paletni stolovi mogu se napraviti ređanjem više paleta jedne na drugu kako u visinu, tako i širinu. Paletni stolovi prekrivaju se tekstilnim materijalom štampanim sa vašim logom, brendom ili porukom koju želite da uputite potencijalnim klijentima. Na ovaj način, jednostavno i kreativnim rešenjem od paleta najstaju promo, info ipultovi za izlaganje proizvoda.

 

Zajedno sa suncobranom koji može biti brendiran u stilu paletnog stola dobijate originalno rešenje. Digitalna sublimatik tehnologija pruža vam mogućnost štampe u jednoj, više boja do punih kolora u visokoj rezoluciji. Boje za digitalnu subli štampu su na vodenoj bazi i poseduju sve sertifikate da ne štete zdravlju ljudi. Materijali za prekrivanje i dekoraciju paletnih stolova mogu biti sjajni i mat, težine od 110-240 gr/m2. Navlake za stolove prilagođavamo postojećoj veličini Vašeg stola ili dimenziji paletnog pulta koji želite da prekrijete.

 

GMT Company nudi praktična rešenja i povoljne cene štampe i izrade prekrivki za paletne i druge stolove.

Paletna navlaka

Paletna navlaka

Paletna navlaka

Podmetači za stolice i klupe

Podmetači za stolice i klupe pored svoje osnovne namene mogu biti praktično rešenje za promotivne svrhe, kao i dekoraciju kućnog i poslovnog prostora. Podmetači za stolice i klupe izrađuju se od sunđera različite debljine. Materijali kojima se oblaže sundjer mogu biti sjaj i mat težine 140-240 gr/m2. Ovi materijali su antistatik otporni na habanje, vodu i plesni.

 

Tehnologija je digitalna sublimatik i pruža mogućnost štampe najzahtevnijih motiva u više boja sve do punog kolora u visokoj rezoluciji. Ova tehnologija obezbeđuje da su boje (štampa) otporne na habanje, pranje, poseduju UV zaštitu i jednostavne su za održavanje. Podmetače za stolice i klupe izrađujemo u dimenziji koja će biti prilagodjena Vašim potrebama. Podmetači za stolice mogu da poseduju čičak traku ili rajfešlus radi zatvaranja sunđera, kao i tračice za vezivanje.

 

U prilici smo da ponudimo najpovoljnije cene izrade podmetača za stolice i klupe.

dekoracija namestaja podmetac za stolice gmt 18 | promotional deckchairs pads for chairs benches gmt 18

Podmetač za stolice

dekoracija namestaja podmetac za stolice gmt 19 | promotional deckchairs pads for chairs benches gmt 19

Podmetač za stolice

Podmetač za stolice

Pogledajte galeriju radova dekoracije nameštaja