08.10.2019

Pop up counter – promotivni pult

Sasvim jedan novi proizvod na našem tržištu od sada dostapan kao promotivni proizvod u GMT Company. Promotivni pult ili pop up counter je brzo rasklopiv i sklopiv reklamni pult. Ovaj pristupačni šalter (pult) može biti alternativa bilo kojem redovnom radnom stolu.

27.02.2019

GMT proizvodi na klik od vas!

Veliko interesovanje klijenata za naše proizvode navelo nas je da se odlučimo na ovaj korak i pokrenemo online prodaju – webshop. Naša kompanija je poznata na ovim prostorima po stalnim inovacijama u oblasti praćenja kretanja tržišta u proizvodnom i prodajnom smislu.

21.11.2018

OPREMA ZA SKIJALIŠTA-ZIMSKA OPREMA

Pripremite se na vreme opremite skijališta, skijaše i trenere. Da budute prepoznatljivi, da Vas uočavaju sa svih planinskih vrhova i da se dobro reklamirate.

28.03.2018

SUNCOBRANI – TENDA JEDRO

Prolećno sunce polako se bliži,za nekoliko dana temperature će biti veće i letnje i sada je pravo vreme da svoje bašte restorana,kafića ,dvorišta i terasa prirpemite odgovarajućim tendama ili suncobranima.

21.08.2017

REKLAMNI DISPLAY SISTEMI – više modela, novo na nasem tržistu!!!

Potrudili smo se da napravimo jedinstvenu ponudu za sve Vaše potrebe prilikom izlaganja na sajamskim manifestacijama, izlozbama, festivalima, promotivnim akcijama i drugim manifestacijama.

04.02.2017

Privredne zastave

Zastave koje Vam preporučujemo: zastava za jarbol ( spoljna zastava ), svečana zastava  ( unutrašnja zastava ), stona zastava. Ovaj komplet čini set zastava koje ce vas izdvojiti i učiniti prepoznatljivim. Mi smo spremni odgovoriti svim vašim zahtevima i učiniti da vaš vizuleni identitet bude prepoznatljiv.

29.03.2016

Beach Flag-Shark i Suza

Predlažemo Vam veoma praktičan i jednostavan način za Vašu promociju – kampanju: beach flag (bič fleg), model shark i suza, po vrlo povoljnim cenama.

04.01.2016

GMT d.o.o. Bisnode bonitet-AAA

Predlažemo Vam veoma praktičan i jednostavan način za Vašu promociju – kampanju: beach flag (bič fleg), model shark i suza, po vrlo povoljnim cenama.  

05.03.2015

Backlight štampa

Backlight tekstilna štampa predstavlja digitalnu štampu na specijalnom tekstilnom materijalu koji se koristi za pozadinsko prosvetljavanje. Materijal ima veliku zateznu čvrstoću i koristi se za štampu printova i izradu svetlećih reklama. Odštampano platno se postavlja u aluminijumske ramove – led boxove, koji poseduju specijalnu led rasvetu po obodu rama.

11.12.2014

Novo na našem tržištu! Trakaste zavese sa štampom u punom koloru

Trakaste zavese su estetski najbolji način za opremanje kancelarija i drugih objekata. One se sastoje od traka, različitih dezena, štampa u punom koloru po Vašoj želji. Trake su širine 127mm ili širine 89mm.

28.07.2014

Beograd na vodi – GMT Company

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo naše radove u projektu “ BEOGRAD NA VODI ” GMT Company je aktivno učestvovao u pomenutom projektu.

27.09.2011

Sublimatik digitalna štampa

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je GMT Company investirao u najnoviju opremu u oblasti digitalne sublimatik štampe. D-gen teleios GT je najsavremenija linija za direktnu digitalnu štampu na textilu. Visoka rezolucija printa, sa brzinom štampe I fixiranja od 100m2/h, kao i mogucnost štampe medija do 12 mm debljine, izdvaja našu kompaniju kako na ovim prostorima tako I u širem regionu.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing