BANERI

PROIZVODNJA I PRODAJA

POČETNA > PROIZVODI > BANERI

GMT Company nudi po povoljnoj ceni štampu i izradu banera. Baneri su idealan vid predstavljanja kompanije, reklamiranja proizvoda, usluga ili oglašavanja prilikom raznih događaja. Pružaju mogućnost reklamiranja na festivalima, sajmovima, kulturnim i sportskim manifestacijama. Baneri imaju široku primenu i mogu se koristit na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Prednost izrade banera na tekstilu je njihova mala težina u odnosu na druge materijale, mogućnost pranja i jednostavnog pakovanja.

 

Baner

Baner

Baner

Ulični baner

Ulični baneri su izuzetno korisni jer pružaju informacije široj javnosti o predstojećem događaju, proizvodu, kampanji. Baneri iznad uluce vidljivi sa velike udaljenosti i privlače pažnju vozača, putnika i pešaka. Naš dizajn tim prilagodiće izgled banera po Vašoj želji. Digitalna štampa u punom koloru pruža dinamičan izgled banera, postojana je i otporna na sve atmosferske uticaje i UV zračenje. Baneri mogu biti dupli, pa je print moguće čitati sa obe strane.

 

Materijal od kojih izrađujemo ulične banere može biti poliester težine od 110-240 gr./m2. Mrežasto tkanje materijala daje mogućnost prolaska vazduha, što produžava vek trajanja banera. Ulični baneri su ojačani po ivicama, a na krajevima se postavlja kanap, pomoću koga se baner vezuje za stubove ( banderu ). Ulični baneri se štampaju i izrađuju u svim dimenzijama, a nudimo Vam i najpovoljnije cene za njihovu izradu.

 

 

Ulični baner

Ulični baner

Ulični baner

Fasadni baneri

Fasadni baneri su veoma efektan vid reklamiranja, predstavljanja kompanije, brenda ili usluge. Zbog svoje veličine, fasadni baneri su uočljivi iz velike udaljenosti što privlači veliku pažnju prolaznika.
Dizajn fasadnog banera se prilagođava ideji koju želite da istaknete na fasadnom baneru. Digitalna sublimaciona štampa je dugotrajna, otporna na sve atmosferske uticaje, UV zračenje i obezbeđuje kvalitetnu štampu u punom koloru.

 

Materijali na kojima štampamo fasadne banere su tekstilni materijali PES 115-250gr. Zbog svoje težine tekstilni materijali su lakši u odnosu na PVC materijale, a veoma izdržljivi i postojani. Finalna dorada fasadnih banera obezbeđuje jednostavnuo kačenje. Fasadni baneri nisu ograničeni veličinom. U prilici smo da Vam ponudimo najpovoljnije cene i rokove izrade fasadnih banera.

 

 

Fasadni baner

Fasadni baner

Fasadni baner

Baneri za ograde

Baneri za ograde zbog svoje povoljne cene imaju sve veću primenu. Ovo je jednostavan način da svoju kampanju primenite na bilo kom mestu. Baneri za ograde se koriste u reklamne svrhe prilikom raznih manifestacija( sportski događaji, festivali ) ili kao ograde za komercijalne objekte ( gradilišta, tereni, skladišta, stovarišta ). Baner za ograde pored reklame nudi mogućnost da se prikrije prostor koji ne želite da podelite sa drugima.

 

Biće nam zadovoljstvo da Vaše želje prilagodimo štampi banera, i da ih doradom učinimo jednostavnim za montažu.

 

Tekstilni materijali za ograde su idealni jer se lako montiraju, mogu se koristi više puta, ne gužvaju se i mogu da se osveže mašinskim pranjem. Ovi materijali i štampa su izuzetno postojani i otporni na sve spoljnje uticaje. Kupcima nudimo najpovoljnije cene štampe i izrade banera.

 

 

Baneri za ograde

Baneri za ograde

Baneri za ograde

Baneri za skele

Ova vrsta banera je skoro obavezna na svakom gradilištu. Na banerima za skele mogu se reklamirati izvođači radova, investitori ili proizvodi iz građevinske industrije.

 

Štampa na banerima za skele obavlja se iz rolne. Njihovom doradom trake se spajaju i time se dobija kompletna slika idejnog rešenja. Nudimo štampu i izradu banera za skele na laganim materijalima mrežaste strukture što radnicima obezbeđuje dovoljno svetlosti i vazuha, a skriva pogled prolaznika. Baneri za skele doprinose i bezbednosti prolaznika.

 

 

Baneri za skele

Baneri za skele

Baneri za skele

Baneri banderašice

Baneri banderašice dobili su ovakav naziv jer se postavljaju na stubove bandera. Zbog svoje niske cene imaju sve veću primenu i predstavljaju veoma efektan način reklamiranja jer omogućavaju da Vaša reklama bude prikazana na najprometnijim raskrsnicama, prometnim putevima, trotoarima, šetalištima, mostovima. Banderašice ( baneri ) postavljaju se vertikalno na stubovima u raznim veličinama. Na jednu banderu moguće je postaviti dva banera ( banderašice ).

 

Uz mogućnost prikazivanja različitih poruka, idealne su za reklamiranje više različitih proizvoda i usluga.

Štampaju se u punom koloru visoke rezolucije u subli tehnologiji, zbog čega su boje veoma postojane. Materijali za banere banderašice su od tekstilnog poliestera težine od 115-300 gr./m2.

 

 

Baneri banderašice

Baneri banderašice

Baneri banderašice

Paletni baneri

Fantastičan način da privučete pažnju na svoj proizvod. Paletni baneri Vam obezbeđuju da istaknete akcijske cene ili promotivnu ponudu u prodajnim objektima. Istovremeno, daju Vam mogućnost da vizuelno izdvojite euro palete na kojima se često izlaže roba. Paletni baneri omogućuju da od euro palete napravite prodajni ili promotivni pult.

 

Digitalna subli štampa jarkih boja, punih kolora verno će prikazati Vaš brend, ili poruku koju želite da prenesete kupcu.

 

Za razliku od PVC materijala, tekstilni materijali su ekološki, vodootporni, antistatični, poseduju UV zaštitu, ne gužvaju se i poseduju sertifikate da nisu zapaljivi. Ovi materijali su otporni na fleke, a jednostavnim mašinskim pranjem možete ih u potpunosti obnoviti. Paletne banere izrađujemo od PES materijala različite težine u zavisnosti od trajanja kampanje, mesta gde se postavljaju i Vašeg izbora.

 

 

Paletni baneri

Paletni baneri

Paletni baneri

Viseći baneri

Viseći tekstilni baneri su efektna reklama u zatvorenim prostorima kao što su tržni centri, prodajni objekti, sajamske manifestacije, kongresni, sportski i kulturni centri.

 

Viseći baneri štampaju se na tekstilnom materijalu ( sjaj ili mat ) različite težine od 115-240gr/m2. Ovi materijali su ekološki i pogodni su za primenu u zatvorenom prostoru.

 

Štampa na banerima je digitalna sublimatik, što Vam pruža mogućnost vernog prikaza Vašeg brenda, proizvoda ili poruke koju želite da vide potencijalni kupci. Doradu banera prilagodićemo načinu kačenja koje može biti: pomoću PVC sajli ili klik lajsni. Ivice visećeg banera od tekstila obrađuju se termički i nemaju porube. Zamena banera je relativno laka, bez potrebe da se vrši demontaža celokupnog sistema okačenog za plafon.

 

 

Viseći baneri

Viseći baneri

Viseći baneri

Transparenti

Transparenti se najčešće koriste prilikom okupljanja na manifestacijama. Transparenti se nose u ruci ili ih grupa ljudi može otvoriti i pretvori u veliki format. Ovo daje mogućnost da istaknete na pravi način poruku koju želite.

 

Transparenti se izrađuju od laganih polesterskih materijala (pes ili mesh) težine od 115-125gr./m2. Digitalna štampa na transparentima obezbeđuje štampu punih kolora visoke rezolucije.

 

 

Pdf sa načinom kačenja banera