Poznato Vam je da GMT Company veoma često investira  u inovativnu tehnologiju i savremenu opremu u oblasti digitalne štampe . U ovoj godini smo obnovili kompletnu opremu u  proizvodnji sa industrijskim printerima za digitalnu štampu na tekstilu. Industrijska oprema nam obezbedjuje visok kvalitet štampe, visoku produkciju štampe  i mogućnost da budemo konkurentni na Evropskom tržištu.

 

 

Industrijski printer sa širinom štampe do 2.6 m i brzinom štampe od 200 m2/h (istovremeno sa  termofiksacijom-linijski), čini nas jedinstvenima na ovim prostorima i u regionu. Ovim  obezbedjujemo veoma visoku produktivnost od preko 2.500 m2 štampe na dan.

 

 

Printer za digitalnu štampu na tekstilu, veoma visoke rezolucije, sa širinom štampe do 1.8m i kapacitetom  štampe i fiksiranja istovremeno do 48 m2/h. Ovaj printer pružiće realističan izgled svakog kolora uz impozantnu štampu sa preko 500 m2 na dan.

 

 

Novost u našoj proizvodnji je i  termo preslikač za sublimacionu štampu. Štampa na sublimacionom papiru visoke rezolucije u punom koloru, preslikava  se putem kalandre, koja je takodje novost u našoj štampariji. Preslikač pruža mogućnost štampe i preslikavanja motiva u visokoj rezoluciji, punih kolora na materijale koji nisu predhodno pripremani za direktnu štampu. Ovakav način štampe pruža mogućnost povoljnije cene otiska i povoljnije cene samog finalnog proizvoda.

 

Istovremena novina u našoj proizvodnji je mogućnost štampe na pamučnim materijalima i materijalima koji su mešanog sirovinskog sastava. Želimo da naglasimo da nismo ograničeni formatom štampe. Odnosno možemo štampati na pamučnim materijalima do širine 1.8 m dok dužina printa nije ograničena. Posebno interesantno je to  da je štampa vodootporna, što je veoma bitno za proizvode kao što su reklamne torbe, reklamne kecelje, suncobrani, šatori, tende, lazybagovi i mnogi drugi tekstilni proizvodi.

 

 

Calandra svetskog renomiranog Italijanskog proizvodjaca: TRANSMATIC, pruža visoku produkciju preslikavanja (transfera sa preslikača), kao i vosok kvalitet otiska u punom koloru. Putem kalandre i prese (pegle) za preslikavanje možemo Vam ponuditi štampu i izradu: reklamnih majica, reklamnih kačketa, sportske opreme, štampa na torbama, podloge za miševe, tračice za ključeve, priveske sa vašim logotipom.

 

Još interesantnih proizvoda za poklone kao što su: ešarpe, reklamne marame, reklamne kecelje, reklamni jastučići, navijački šalovi, reklamne stolnjake, reklamni šalovi, krpice za naočare i mobilne telefone možete dobiti kod nas po vrlo povoljnim cenama.

 

Želimo da Vas podsetimo da kod nas po povoljnoj ceni mozete izraditi: zastave svih vrsta i velicina, suncobrane, šatore, beach flag zastave, banere svih vrsta i veličina, trakaste, rolo i panelne zavese, lazy bag fotelje raznih oblika i veličina, kao i druge proizvode iz naseg asortimana.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing