SUNCOBRANI

ŠTAMPA I IZRADA

POČETNA > PROIZVODI > SUNCOBRANI

GMT Company konstatno radi na proširenju ponude svojih proizvoda. Zato smo u naš asortiman uvrstili i štampu i izradu suncobrana. Nekada je izrada suncobrana imala daleko složeniji proces. Danas digitalna štampa pruža mogućnost proizvodnje suncobrana i u malim serijama. Sve je to dovelo do sniženja troškova i danas su suncobrani pristupačni i za sopstvene potrebe, naravno i za ugostiteljske objekte. Pored zaštite od sunca pružaju i odličan način za reklamiranje i predstavljanje brenda, kompanije i sl.. Ugostiteljski objekti sada imaju mogućnost štampe svog logotipa na suncobranu. Suncobran sa štampom po želji klijenta se može koristiti u bilo koje promotivne svrhe gde obezbeđuju pažnju prolaznika. U našoj ponudi imamo više modela suncobrana uz najpovoljniju cenu štampe i izrade.

 

Clasic strong
3.5×3.5

Clasic strong
3×3

Standard beach
fi180cm

 

Platno koje se koristi prilikom izrade i štampe suncobrana specijalno je izrađeno za tu namenu. Materijal je imregriran – vodootporan poseduje UV zaštitu, kao i zaštitu od plesni i prašine ( antistatik ). Platno na kome štampamo suncobrane težine je 180 – 240 gr/m2.

 

 

Slika platna

Prikaz platna

Vodonepropusna skica

 

Digitalna štampa visoke rezolucije obezbeđuje kvalitetnu štampu u punom koloru. Boje su disperzivne što dovodi do penetracije ( upijanja ) boje, zbog čega je štampa veoma postojana. U mogućnosti smo da prilagodimo Vaš logo ili dizajn modelu suncobrana, a po Vašoj želji možemo odštampati i kompletan krov suncobrana i karnere. Ukoliko želite moguća je štampa samo na karnerima. Suncobrani mogu biti i jednobojni. Suncobrani se izradjuju od čvrste aluminijumske konstrukcije u više veličina i oblika. Najdugotrajnija i najpouzdanija konstrukcija je od visokokvalitetnog aluminijuma, koja je jednostavna za rukovanje, lako premeštanje i podešavanje. Proizvodimo suncobrane sa više vrsta mehanizama za otvaranje i zatvaranje.

 

 

Clasic strong 3.5×3.5

Clasic strong 3×3

Standard beach fi180cm

 

Betonska baza za suncobrane se prilagođava veličini i tipu suncobrana.

 

Pored prodaje kompletno štampanih suncobrana možemo Vam ponuditi i rebrendiranje suncobrana ( zamenu platna sa štampom ). U mogućnosti smo da ponudimo najpovoljnije cena štampe platna za suncobrane.

 

Uz suncobran kod nas možete poručiti i brendirane bean bagove ( leazy bagove ), raznih oblika i veličina. Idealan način promocije uz suncobran je i beach flag ( bic flag ) konstrukcija sa vašom zastavom. Rediteljski sto i stolice mogu biti veoma zanimljiv detalj u kombinaciji sa suncobranom. Jastuci za klupe i stolice ( podmetači ) i mogu se štampati u punom koloru. U našoj ponudi imamo više vrsta reklamnih kecelja, a njihova veličina biće prilagođena Vašim potrebama. Stolnjaci i nadstolnjaci štampaju se po želji sa logom firme. Veličina stolnjaka biće prilagođena Vašim potrebama.

 

 

Pogledajte galeriju radova suncobrana