OPREMA ZA SKIJALIŠTA-ZIMSKA OPREMA

  • 21.11.2018
OPREMA ZA SKIJALIŠTA-ZIMSKA OPREMA

Pripremite se na vreme opremite skijališta, skijaše i trenere. Da budute prepoznatljivi, da Vas uočavaju sa svih planinskih vrhova i da se dobro reklamirate.

Pripremite se na vreme opremite skijališta, skijaše i trenere. Da budute prepoznatljivi, da Vas uočavaju sa svih planinskih vrhova i da se dobro reklamirate.

 

Naša Kompanija kao i uvek u ponudi ima stalne novitetet. Ovoga puta nudimo Vam mogućnost da:

  • izbrendirate svoje polaznike u ski školama (navlake za jakne sa štampom, navlake za kacige sa štampom, ski marame/bandane sa štampom),
  • obeležite ski staze : zastave sa štampom (beach flagovi, zastave signalne, gejtovi za slalom i za snowboard),
  • obeležite ograde: baneri sa štampom, baneri za CILJ i START, kapije od tekstila.

Sve proizvodimo u digitalnoj štampi visoke rezolucije,na poliesterskim materijalima renomiranog nemačkog proizvodjača. Digitalna štampa nudi slobodu dizajna i cena ne zavisi od dodatnih boja ili naprednog dizajina.

Bandana Helmet cover ski sports
Bibs startni brojevi

Ski marame i navlake za ski kacige

Bandan marame sa vašim logom, veoma pogodne za nošenje, ne upijaju znoj i brzo se suše. Proizvodimo ih u dva modela i dve veličine za odrasle i za decu. Imaju mogućnost da se nose na više načina. Ski marame štampamo na rastegljivom materijalu posebno pripremljenom za ovu namenu.

 

Navlake za kacige su od rastegljivog materijala sa štampom po Vašem izboru. Daju vam mogućnost da se razlikujete od drugih,da izdvojite svoju grupu i da budete u trendu. Proizvodimo ih u jednoj veličini i mogu se navući na svaku veličinu kacige.

Navlake za jakne – Ski markeri – Startni brojevi

Bibs ili navlaka za jakne je takođe jedan od naših proizvoda koji su omiljeni u zimskom periodu. Pravimo ih od rastegljivog poliester materijala u veličini za žene ,muškarce i decu. Jako su rastegljivi tako da se prilagođavaju svakoj osobi.

 

Startne brojeve štampamo u digitalnoj tehnologiji visoke rezolucije, što nam daje mogućnost sitnih a čitljivih ispisa. Veoma su popularne kod skijaških škola i ski vrtića, jer pomoću navlaka za jakne (bibs) odvajate Vašu grupu polaznika od ostalih.

Ski slalom Gate panels GMT Company
Baner za ograde proizvodnja i štampa GMT Company

Gejtovi-Ski i snoweboard zastavice

Posedujemo mogućnost izrade i štampe zastavica sa izgledom tj. štampom po Vašem izboru. Štampa je u digitalnoj tehnologiji na mrežastom materijalu i obostrano vidljiva. Materijali koje koristimo u izradi ski zastavica su poliesterski sa visokim stepenom izdržljivosti. Posedujemo mogućnost izrade slalom/snowboard zastavica sa različitim načinom kačenja.

 

Banneri za ograde

Baneri za ograde su veoma popolaran proizvod za isticanje brenda na skijalištima u zimskim uslovima. Montiraju se jednostavnim kačenjem na već postavljene ograde skijališta. Izradjujemo ih od materijala mrežaste stukture (tekstilni mesh), veoma izdržljivog na kiši i vetru (za zimske uslove). Možete izraditi kod nas i Banere za START i CILJ sa mogućnošću štampe svoga brenda ili logoa .

 

Uz ove proizvode kod nas možete poručiti ledbox tekstilne reklamezastavejarbolešatoresuncobranebeachflagroll upreklamne kecelješalovetorbe, i td.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing