REKLAMNE KECELJE

Reklamne kecelje se često koriste kao deo uniforme u ugostiteljstvu i kao atraktivanpromotivni poklon. Nudimo proizvodnju kecelja sa štampom u punom koloru sa željenim motivima u više dimenzija.

Kecelje sa brendom ili logom firme se često vide na barmenima, konobarima, kuvarima. Idealan su proizvod za restorane, kafiće i prodavnice. Često se koriste prilikom snimanja kulinarskih emisija gde se na keceljama pokazuju brendovi. Reklamne kecelje se koriste prilikom degustacija i raznih promocija. Kecelja sa logom biće lep i koristan poklon za poslovne partnere, klijente, zaposlene i sl. Dečije kecelje su praktične za kreativne radionice, vrtiće, škole.

 

Reklamne kecelje

Reklamne kecelje

Reklamne kecelje

Reklamne kecelje

Vaš logo i dizajn biće prilagođeni modelu za koji ste se opredelili. Materijali od koji izrađujemo kecelje mogu biti sjaj i mat. Broj boja nije ograničen, pa štampa može biti u jednoj, više boja, kao i punom koloru. Veličina kecelje zavisi od modela i oblika kecelje. Džepove i druge detalje možemo izraditi po Vašem zahtevu. Uz najveće kapacite na našem tržištu u mogućnosti smo da sve proizvode štampane na tekstilu ponudimo po najpovoljnim cenama.

 

Pdf sa modelima kecelja možete preuzeti ovde

 

Pogledajte galeriju radova kecelja