REKLAMNE TORBE

 

Reklamne torbe - promotivne torbe

Kompanija GMT Vam nudi mogućnost reklamiranja na promotivnim torbama sa Vašim logotipom, brendom ili porukom. Torba od tekstila u korporativnom stilu je pogodna za promotere, pakovanje uzoraka, letaka i reklamnih VIP poklona. Reklamna torba može a bude atraktivna nagrada na takmičenjima, turnirima i drugim manifestacijama.

 

Torbe proizvodimo u dva modela: model shop, model promo ili druge modele prema Vašim željama.

 

Reklamne torbe

Reklamne torbe

Reklamne torbe

Materijal od kojeg se proizvode reklamne torbe otporan je na habanje, kidanje i cepanje. Može biti sjajan i mat. Promotivne torbe mogu se prati ručno i mašinski bez bojazni da će se štampa oštetiti – izbledeti. Posebno naglašavamo da digitalna sublimatik štampa zadovoljava sve ekološke standarde i ne šteti zdravlju ljudi.Reklamne torbe možemo izraditi i od vodonepropusnih materijala, što omogućava da unutrašnjost torbe ostane suva. Promotivne torbe se izrađuju u više dimenzija i oblika, dok se dizajn i štampa prilagođavaju individualnim zahtevima. Reklamne torbe možemo da isporučimo po veoma povoljnim cenama.

 

Pdf sa modelima promo torbi preuzeti ovde

Reklamni ranac – Promo ranac

Reklamni ranac

Reklamni ranac

Reklamni ranac

Reklamni ranac

Reklamni ranac može da dobije efektnu reklamuštampanjem logotipa vaše firme ili sportskog kluba. Štampa na rancu može biti u jednoj, više boja ili punom koloru.

Idealan je proizvod za sportske klubove, opremu za fizičko, bicikliste i svakodnevnu upotrebu. Oblikom i šivenjem prilagođen je za nošenje na leđima ili u ruci. Reklamni ranac se može izraditi od više vrsta materijala, preporučujemo izradu od vodonoperopusnog materijala. Cena reklamnog ranca zavisi od materijala koji se koristi za njegovu izradu.

 

Pdf sa modelima promo rančeva preuzeti ovde

 

Torba za flaše

Idealna je za sajmove vina, prodavnice, i druge promocije gde želite da istaknete svoj brend. Luksuzno pakovanje sa štampom u punom koloru, uz korišćenje ekoloških boja i sertifikovanih materijala. Tekstilni materijali od kojih izrađujemo torbe za flaše mogu biti sjaj ili mat. Za razliku od plastičnih ili kartonskih kesa, tekstilne torbe za bocesu trajnije i izdržljivije. Mogu se izraditi prema Vašem zahtevu, dok će dizajn, štampa oblik i veličina torbe za flaše biti prilagođena proizvodu za koji se koristi. Mogu biti ukrašene trakama, kanapom rustičnog izgleda ili po želji. Tipske torbe za flaše iz naše ponude nudimo po izuzetno povoljnim cenama.

 

Torba za flaše

Torba za flaše

Torba za flaše

Torba za flaše

Pdf sa modelima torbi za flaše preuzeti ovde

 

Torbice za poklone

Ambalaža ostavlja prvi utisak o poklonu daje. Upakujte poklon u torbicu posebnog izgleda, sa štampom Vašeg logotipa, ličnom porukom ili dizajnom po želji i ostavite dobar utisak na kupce ili partnere.

Poklon torbice ili vreće štampamo digitalnom sublimatik tehnologijom, na sjajnim i mat materijalima. Digitalna subli štampa na torbicama za poklone, poseduje sve ekološke sertifikate za primenu u domaćinstvu, što daje mogućnost pakovanja, bombona, slatkiša, kafe, čajeva i drugih proizvoda. Uz najveće kapacite na našem tržištu u mogućnosti smo da sve tekstilne artikle ponudimo po najpovoljnim cenama.

 

Torbica za poklone

Torbica za poklone

Pdf sa modelima torbica za poklon preuzeti ovde