Jarboli za zastave proizvodnja, prodaja i iznajmljivanje

GMT company je generalni zastupnik renomiranog švedskog proizvođača jarbola za zastave. Jarbol sa zastavom je sastavni deo vizeulenog identiteta svake kompanije, organizacije, i ustanove. Takođe, neizbežan su detalj ispred sportskih, kulturnih i drugih objekata. Danas je jarbol zbog svoje pristupačne cene dostupan širokoj javnosti, bilo da se radi o pojedincu koji želi da postavi jarbol ispred svoje kuće, kompanije, radnje, restorana i sl.

Jarbol

Jarbol

Jarbol

U našoj ponudi možete pronaći fiberglas jarbole u beloj boji visine 6,8,10,12 metara.
Karakteristike jarbola :
• Jarbol je konusnog oblika, elastičan, trpi blago savijanje zbog čega je otporan na udare vetra i ostale atmosferske uticaje.
• Jarboli se ne farbaju, zbog čega nije potrebno dalje održavanje
• Materijal od kojeg se proizvode naši jarboli ne provodi elektricitet i zato je nepotrebno uzemljavati ga radi zaštite od udara groma.
• Sistem sa unutrašnjim mehanizmom i rotirajućom glavom omogućava da se zastava rotira za 360 stepeni, što joj znatno produžava vek trajanja, kao i samog jarbola.
• G nosač omogućava da zastava uvek bude otvorena i jasno vidljiva.
• Anker stopa izrađena je po sistemu šarke zbog čega je polaganje jarbola na zemlju vema jednostavno.
• Bravica omogućava osiguranje zastave od neovlašćenog spuštanja ili krađe.
• Ugradnja jarbola je veoma jednostavna, mogu se postavljati i na zemljane i na betonske površine. Zbog svoje lakoće jarbole je moguće ugrađivati i na vrhovima zgrada.
• Napominjemo da zastavu treba skinuti sa jarbola ukoliko je jačina vetra veća od 45km/h, kako bi produžiti vek trajanja vaše zastave. U prilogu PDF uputstvo za postavljanje zastave na G nosač.

Jarboli koje ugrađujemo izrađeni su po evropskim standardima i propisima. Garancija na jarbole uz pravilno održavanje je 5 godina.Naša kompanija obezbeđuje montažu, transport i ugradnju jarbola do željene lokacije. Obezbeđujemo sve potrebne garancije i sertifikate i nudimo kompletno održavanje, servis i rezervne delove. Na sve vaše zahteve odgovorićemo stručno i profesionalno u najkraćem roku.
Zastava na jarbol može da se postavi i u slobodnom padu, bez g nosača. Ovaj način postavljanja zastava naročito je preporučljiv u zimskom periodu. U PDF dokumentu možete pogledate načine i mogućnosti postavljanja zastava na jarbol.
U našoj ponudi imamo mobilne betonske stope za jarbole, što vam daje mogućnost da ih premeštate sa jednog mesta na drugo.
GMT Company nudi štampu i izradu zastava svih vrsta i veličina, a njihovom doradom obezbeđujemo jednostavno postavljanje zastave na jarbol.

Galerija jarbola

Ugradnja jarbola

Delovi jarbola

GMT Company pored klasičnih jarbola u svom asortimanu nudi i fasadne i teleskopske jarbole

Podsećamo vas da pored zastava i jarbola kod nas možete poručiti zastave za unutrašnju upotrebu (svečane zastave), postolja i stalke. Za potrebe sajmova i drugih manifestacija možete poručiti i šatore sa željenom štampom, brendirane suncobrane, beach flag konstrukcije, beach flag zastave štampane po vašoj želji. Shodno vašim potrebama, spremni smo da izradimo za vas jarbole po veoma povoljnim cenama.

Uputstvo

za postavljanje zastave na G nosač

Način

kačenja zastava na jarbol

Tehnički

crtež jarbola-stope

Uputstvo

za montažu jarbola