JARBOLI ZA ZASTAVE

PROIZVODNJA, PRODAJA I IZNAJMLJIVANJE

POČETNA > PROIZVODI > JARBOLI ZA ZASTAVE

GMT company je generalni zastupnik renomiranog švedskog proizvođača jarbola za zastave. Jarbol sa zastavom je sastavni deo vizeulenog identiteta svake kompanije, organizacije, i ustanove. Takođe, neizbežan su detalj ispred sportskih, kulturnih i drugih objekata. Danas je jarbol zbog svoje pristupačne cene dostupan širokoj javnosti, bilo da se radi o pojedincu koji želi da postavi jarbol ispred svoje kuće, kompanije, radnje, restorana i sl.

 

Jarbol

Jarbol

Jarbol

U našoj ponudi možete pronaći fiberglas jarbole u beloj boji visine 6,8,10,12 metara.

 

Karakteristike jarbola:
• Jarbol je konusnog oblika, elastičan, trpi blago savijanje zbog čega je otporan na udare vetra i ostale atmosferske uticaje.
• Jarboli se ne farbaju, zbog čega nije potrebno dalje održavanje.
• Materijal od kojeg se proizvode naši jarboli ne provodi elektricitet i zato je nepotrebno uzemljavati ga radi zaštite od udara groma.
• Sistem sa unutrašnjim mehanizmom i rotirajućom glavom omogućava da se zastava rotira za 360 stepeni, što joj znatno produžava vek trajanja, kao i samog jarbola.
• G nosač omogućava da zastava uvek bude otvorena i jasno vidljiva.
• Anker stopa izrađena je po sistemu šarke zbog čega je polaganje jarbola na zemlju vema jednostavno.
• Bravica omogućava osiguranje zastave od neovlašćenog spuštanja ili krađe.
• Ugradnja jarbola je veoma jednostavna, mogu se postavljati i na zemljane i na betonske površine. Zbog svoje lakoće jarbole je moguće ugrađivati i na vrhovima zgrada.
• Napominjemo da zastavu treba skinuti sa jarbola ukoliko je jačina vetra veća od 45km/h, kako bi produžiti vek trajanja Vaše zastave.

 

 

Jarboli koje ugrađujemo izrađeni su po evropskim standardima i propisima. Garancija na jarbole uz pravilno održavanje je 5 godina. Naša kompanija obezbeđuje montažu, transport i ugradnju jarbola do željene lokacije. Obezbeđujemo sve potrebne garancije i sertifikate i nudimo kompletno održavanje, servis i rezervne delove. Na sve Vaše zahteve odgovorićemo stručno i profesionalno u najkraćem roku.

Zastava na jarbol može da se postavi i u slobodnom padu, bez g nosača. Ovaj način postavljanja zastava naročito je preporučljiv u zimskom periodu. U našoj ponudi imamo mobilne betonske stope za jarbole, što Vam daje mogućnost da ih premeštate sa jednog mesta na drugo.

 

GMT Company nudi štampu i izradu zastava svih vrsta i veličina, a njihovom doradom obezbeđujemo jednostavno postavljanje zastave na jarbol.

 

Pdf sa uputstvom za isticanje zastave na jarbolu
Pdf sa načinom kačenja zastave
Pdf sa načinom montiranja i ugradnje jarbola
Pdf sa tehničkim crtežom jarbola i stope

Galerija jarbola

Ugradnja jarbola

Delovi jarbola

GMT Company pored klasičnih jarbola u svom asortimanu nudi i fasadne i teleskopske jarbole

Podsećamo vas da pored zastava i jarbola kod nas možete poručiti zastave za unutrašnju upotrebu (svečane zastave), postolja i stalke. Za potrebe sajmova i drugih manifestacija možete poručiti i šatore sa željenom štampom, brendirane suncobrane, beach flag konstrukcije, beach flag zastave štampane po vašoj želji. Shodno vašim potrebama, spremni smo da izradimo za vas jarbole po veoma povoljnim cenama.