NAVIJAČKI ŠALOVI – REKLAMNI ŠALOVI

Navijački šalovi su sastavni dekor na sportskim događajima. Sa navijačkim šalom pokazujete entuzijazam i ljubav prema svom klubu, omiljenom timu ili svojoj zemlji. Navijački šal štampamo u bojama kluba, sa znakom – nazivom kluba ili po želji. Izrađujemo ih od dve vrste materijala. Nudimo Vam veoma povoljnu cenu navijačkog šala izrađenog od laganih metarijala (standard poliester 120gr./m2) vidljivim obostrano ( sistem ogledala ).

 

Navijačke šalove izrađujemo i od krep satena. Ovi šalovi su reprezentativnog izgleda. Izrađuju se kao dvostruki šalovi, a mogu biti ukrašeni resama po želji. Boje na ovom materijalu su intenzivne, postojane i daju impresivan izgled.

 

Navijačke šalove izrađujemo u dve osnovne dimenzije 120×15 cm. i 150×15 cm. Šalove možemo izraditi i u drugim dimenzijama prema zahtevima kupca.
Nudimo najpovoljnije cene štampe i izrade navijačkih šalova. Kod nas možete obezbediti i druge navijačke rekvizite ( navijačke, klupske i kapitenske zastave ).

 

Navijački šalovi

Navijački šalovi

Navijački šalovi

Navijački šalovi

Pdf sa modelima navijačkih i reklamnih šalova preuzeti ovde

 

Reklamni šalovi

Reklamni šalovi imaju sve veću primenu u promotivne svrhe. Šal prikazuje da pripadate određenoj kompaniji, organizaciji, događaju. Reklamni šal može biti elegantan detalj na osobi koja ga nosi. Šalovi mogu biti i lep poklon za poslovne partnere ili zaposlene. Reklamni šalovi su idealni za promotere, izlagače na sajmovima i drugim manifestacijama. Cena reklamnih šalova je vrlo povoljna.

 

Izrađuju se od krep satena, koji zbog svog sjaja daju ovom proizvodu elegantan izgled. Digitalna štampa pruža mogućnost štampe punog kolora visoke rezolucije., a šalovi se mogu ukrasiti resama u raznim bojama. Reklamne šalove izrađujemo u dve dimenzije 120×15 cm. i 150×15 cm., ali se mogu izraditi i u drugim dimenzijama po vašem zahtevu.

 

Kod nas možete obezbediti i druge reklamne proizvode po vrlo povoljnim cenama: reklamni jastuk, ešarpa, beach flag, reklamni stolnjak, leazy bag, zastave i drugo. Budite originalni.

 

Reklamni šalovi

Reklamni šalovi

Reklamni šalovi

 

Pogledajte galeriju radova šalova