Beograd na vodi – GMT Company

  • 28.07.2014
Beograd na vodi – GMT Company

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo naše radove u projektu “ BEOGRAD NA VODI ” GMT Company je aktivno učestvovao u pomenutom projektu.

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo naše radove u projektu “ BEOGRAD NA VODI ” GMT Company je aktivno učestvovao u pomenutom projektu. Tom prilikom smo u vrlo kratkom roku isporučili i ugradili 200 jarbola, po sistemu ključ u ruke, sa obavezom daljeg održavanja i servisiranja zastava i jarbola. Uspešno smo odgovorili specifičnim zahtevima kupca vezano za ugradnju i montažu zastava i jarbola, kao i zastava Srbije, gde smo proizveli i specijalne stope za jarbole koje imaju mogućnost izmeštanja na druge lokacije. GMT Company je sa zadovoljstvom preuzeo obavezu daljeg održavanja i servisiranja jarbola i zastava kao i izmeštanje na druge lokacije po zahtevu preduzeća EAGLE HILS. Pogledajte kako je to izgledalo:

 

 
 
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing