SUNCOBRANI – TENDA JEDRO

  • 28.03.2018
SUNCOBRANI – TENDA JEDRO

Prolećno sunce polako se bliži,za nekoliko dana temperature će biti veće i letnje i sada je pravo vreme da svoje bašte restorana,kafića ,dvorišta i terasa prirpemite odgovarajućim tendama ili suncobranima.

Prolećno sunce polako se bliži,za nekoliko dana temperature će biti veće i letnje i sada je pravo vreme da svoje bašte restorana,kafića ,dvorišta i terasa prirpemite odgovarajućim tendama ili suncobranima.

Brendirani suncobrani

Brendirani suncobrani su već godinama najpopularnije rešenje, jer pružaju mogućnost kako zaštite od sunca i kiše, tako i dobar vid reklame. Sigurno je da ćete sa suncobranima koji su odštampani sa Vašim brendom ili logom biti veoma zapaženi od strane prolaznika.

Njihova je prednost u lakoći premeštanja, nameštanja, skladištenja, a možete ih birati po oblicima i dimenzijama. Suncobrani su veoma praktično rešenje tamo gde nemamo mesta za tende ili nadstrešnice. Glavna prednost suncobrana je dugotrajnost – mogu da traju godinama.

Suncobrani brendiranje i proizvodnja za bašte kafića i restorana
Brendirani suncobrani za sajam.

GMT COMPANY se i ovde potrudio da prati najnovije trendove i sada u ponudi imamo tende u obliku brodskih jedara. Tako da i oni najzahtevniji mogu pronaći rešenje u ovim modernim luksuznim tendama i njihovim montiranjem da nadograde i ulepšaju svoje dvorište. Tenda jedro je izradjena od suncobranskog platana, te poseduje Uv zaštitu, vodonepropusnost i zaštitu od budji.

 

Tenda

Tenda jedro se štamapa digitalnom sublimatik tehnologijom, što Vam pruža mogućnost izbora sopstvenog dezena ili štampu Vaše reklame. Materijal je poliester 200-240 gr posebno pripremljen za ovaj proizvodi i poseduje sve neophodne sertifikate.

U mogućnosti smo da Vam izradimo dva modela tende jedro: oblik trougao i oblik kvadrat.

Suncobran jedra su praktična, zaklanjaju dovoljan prostor,izuzetno su dekorativna i pružaju dobru zaštitu od sunca.

Tenda Jedro
Tenda Jedro proizvodnja i brendiranje

Uz ove proizvode možete kod nas poručiti i reklamne šatorelazy bagpodmetače za stolice i klupezastavebanerebeachflag i drugi rekalmni i promotivni materijal.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing