08.10.2019

Pop up counter – promotivni pult

Sasvim jedan novi proizvod na našem tržištu od sada dostapan kao promotivni proizvod u GMT Company. Promotivni pult ili pop up counter je brzo rasklopiv i sklopiv reklamni pult. Ovaj pristupačni šalter (pult) može biti alternativa bilo kojem redovnom radnom stolu.

27.02.2019

GMT proizvodi na klik od vas!

Veliko interesovanje klijenata za naše proizvode navelo nas je da se odlučimo na ovaj korak i pokrenemo online prodaju – webshop. Naša kompanija je poznata na ovim prostorima po stalnim inovacijama u oblasti praćenja kretanja tržišta u proizvodnom i prodajnom smislu.

21.11.2018

Ski resort equipment – Winter gear

Prepare yourself on time. Equip the ski resorts, skiers and instructors. Make yourself recognizable. Make sure you are visible from any mountain peak and advertise yourself properly.

28.03.2018

SUNCOBRANI – TENDA JEDRO

Prolećno sunce polako se bliži,za nekoliko dana temperature će biti veće i letnje i sada je pravo vreme da svoje bašte restorana,kafića ,dvorišta i terasa prirpemite odgovarajućim tendama ili suncobranima.

21.08.2017

REKLAMNI DISPLAY SISTEMI – više modela, novo na nasem tržistu!!!

Potrudili smo se da napravimo jedinstvenu ponudu za sve Vaše potrebe prilikom izlaganja na sajamskim manifestacijama, izlozbama, festivalima, promotivnim akcijama i drugim manifestacijama.

11.12.2014

Novo na našem tržištu! Trakaste zavese sa štampom u punom koloru

Trakaste zavese su estetski najbolji način za opremanje kancelarija i drugih objekata. One se sastoje od traka, različitih dezena, štampa u punom koloru po Vašoj želji. Trake su širine 127mm ili širine 89mm.

27.09.2011

Sublimatik digitalna štampa

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je GMT Company investirao u najnoviju opremu u oblasti digitalne sublimatik štampe. D-gen teleios GT je najsavremenija linija za direktnu digitalnu štampu na textilu. Visoka rezolucija printa, sa brzinom štampe I fixiranja od 100m2/h, kao i mogucnost štampe medija do 12 mm debljine, izdvaja našu kompaniju kako na ovim prostorima tako I u širem regionu.

02.07.2021

SOLVENT PRINTING

We present you novelties in the field digital solvent printing.Digital printer MIMAKI SWJ 320 S4 became a part of our machine department.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing