FASADNI I TELESKOPSKI JARBOLI

POČETNA > PROIZVODI > FASADNI I TELESKOPSKI JARBOLI

Ukoliko želite da na pravi način privučete pažnju drugih ili vidno obeležite vašu lokaciju GMT Company nudi praktična rešenja. Povoljne cene teleskopskih jarbola pružaju Vam mogućnost da se istaknete prilikom raznih promocija i učešću na festivalima, sajmovima i drugim manifestacijama. Ukoliko se odlučite za fasadni jarbol možete vidno obeležiti mesto Vaše kompanije isticanjem zastave sa vašim logotipom.

 

 

Teleskopski jarbol

Teleskopski jarbol sa zastavom je idealna mobilna reklama. Izrađuje se od aluminijuma, visine do 5,9m. Poseduje G nosač, teg i odgovarajuće postolje. Lak je za prenošenje sa mesta na mesto i praktičan za upotrebu u unutrašnjem i spoljašnjem prostoru. U našoj ponudi posedujemo dva modela teleskopskih jarbola. Teleskopski jarbol sa rezervoarom koji se puni peskom ili vodom i teleskopski jarbol sa stopom. Preporučena dimenzija zastave za teleskopski jarbol je 300×110 cm i 300×80 cm u. Ukoliko se teleskopski jarbol koristi na otvorenom prostoru mogu da trpe udare vetra do 28 km/h.

 

Teleskopski jarbol

Teleskopski jarbol

Fasadni jarbol

Fasadni jarboli najčešće se postavljaju na fasade zvaničnih institucija, ambasada, obrazovnih ustanova. Idealni su ukoliko nemate mogućnost ugradnje klasičnih jarbola. Fasadni jarbol je dizajniran za montažu zastava na zid objekta. Fasadni nosač se izrađuje od nerđajućeg čelika ili prohroma. Poseduje konzolu koja se montira na zid, sa jednim, dva ili tri koplja. Koplje može biti dužine do 2,2m, pruža se pod uglom od 45 stepeni, a na vrhu ima ukrasnu kuglu. Koplja za fasadne nosače izrađujemo od čelika, prohroma ili drveta.

U našoj ponudi imamo i PVC fasadne jarbole koji se koriste za isticanje zastava manjih formata. PVC fasadni jarbol izrađujemo u beloj boji. Po povoljnoj ceni izradićemo zastave za Vaš teleskopski jarbol ili fasadni nosač.

 

 

PVC jarbol

PVC jarbol

Pdf sa modelima teleskopskih jarbola možete
Pdf sa modelima fasadnih jarbola

 

 

Pogledajte galeriju radova pvc,fasadnih i teleskopskih jarbola

 

Fasadni jarbol

zastave

Fasadni jarbol