Reklamni Display sistemi – STARI

 

GMT Company Vam može pružiti svu stručnu pomoć prilikom odabira promo display sistema, kao i izrade originalnog dizajna. Promo display sistemi su ne izostavni prilikom sajamskih manifestacija, promotivnih izlaganja, na festivalima, seminarima i drugim događajima gde želite da uputite poruku, istaknete svoj brend ili naziv i logo svoje kompanije. Promo display sistemi mogu se koristiti u razne promotivne svrhe, dok promenom idejnog rešenja i zamenom medije možete koristiti istu konstrukciju više puta. Ove konstrukcije su lako prenosive i jednostavne za upotrebu. Upoznajte se sa ponudom promo display sistema koje smo spremili za Vas.

 

Pdf katalog promo displej sistema preuzeti ovde

 

REKLAMNI SAMOSTOJEĆI TUBE DISPLEJI

Veoma jedinstven izgled reklamnog displeja koji će Vas odvojiti od ostatka konkurencije.Vrlo jednostavani za montažu i prenos sa jednog mesta na drugo. Konstrukcija je napravljena od visokokvalitetnog aluminijuma, a štampa je na tekstilnom materijalu polyester Strech koji se rasteže i na taj način postiže oblik konstrukcije na koju se postavlja. Montaža konstrukcije i platna za nekoliko minuta.

 

Komplet se sastoji od aluminijumske konstrukcije,tekstilnog materijala sa štampom i kvalitetne torbe . Modeli koje posedujemo su Displej Kobra, Displej Trougao i Dislej Krug.

 

Za displeje Trougao i krug moguće je opcionalno odabrati da budu prosvetljene,pa u tom slučaju uz njih dobijate i LED lampe. Print se tada radi na backlit materijalu koji se prosvetljava.

 

samostojeci dispej kobra gmt

Displej Kobra

samostojeci tube dispejy trougao gmt plavi

Displej Trougao

samostojeci tube dispay krug gmt

Displej Krug

Pdf sa specifikacijom proizvoda preuzeti ovde: displej Kobra displej Trougao displej Krug
Pdf sa rasklopom za dizajin preuzeti ovde:  Kobra Trougao Krug

REKLAMNI BACKWALL- TEKSTILNI PARAVANI

Savršeni displej sistemi za manifestacije i dogadjaje u kojima je važno brzo postavljanje reklame. Ovi pop up displeji su lagani i za transport i za postavljanje. Štampa je digitalna sublimatik u punom koloru na poliesterskom materijalu. Doradom se na odštampanom platnu postavljaju čičak trake pomoću kojih se montira platno na konstukciju. Po završetku manifestacije nije potrebno platno skidati ,već se konstrukcija zajedno sa njim, jednim klikom sklapa i postavlja u odgovarajuću torbu. Prilikom ponovnog korišćenja potrebno je samo otvoriti konstukciju i platno se zajedno sa njom širi tj.zateže. Konstrukcija je od aluminijuma veoma velike izdržljivosti ,mrežaste stukture i jednim klikom se sklapa i rasklapa ( gotovo u jednoj sekundi ). Ona pruža klijentu sledeće opcije: print( štampa ) samo sa prednje strane, print ( štampa )sa prednje i obe bočne strane i print ( štampa ) sa prednje -bočnih i-zadnje strane.

 

Dostupno je nekoliko modela:

 

display backwall pop up tekstilni paravan 2x2

Display wall 2×2

display backwall pop up tekstilni paravan 2x3

Display wall 2×3

tekstilna reklama backwall display 4x3 gmt

Display wall 3×4

Pdf sa specifikacijom proizvoda preuzeti ovde: Backwall 2×2 polja Backwall 2×3 polja Backwall 4×3 polja
Pdf sa rasklopima za dizajin preuzeti ovde: Backwall 2×2 polja Backwall 2×3 polja Backwall 4×3 polja

TEKSTILNI REKLAMNI -VISEĆI DISPLEJI

Viseći reklamni displeji su neizostavan detalj Vašeg štanda na manifestacijama i sajmovima. Postavljanjem ovih displeja bićete zapaženi i vidjeni iz svakog ugla sajamske ili konferencijske hale. Idealan je kao reklama za postavljanje u tržnim centrima,sajamskim halama i drugima prodajnim prostorima. Konstukcija je veoma laka za montažu i postavljanje ,a napravljna je od aluminijumskih cevi sa klik-klak sistemom povezivanja. Za montažu ovog displeja nije Vam potreban nikakv alat. Poseduje sajle sa karabinjerima za kačenje i platno sa printom koje se navlači na konstrukciju. Štampa je digitalna sublimatik na stretch materijalu što omogućava veoma dobro zatezanje bez boranja.Vama i Vašim klijnetima možemo ponuditi više opcija štampe: štapma dizajna samo sa spoljašnje strane,štampa dizajna sa spoljašnje i unutrašnje strane ,kao I štampa dizajina sa spoljašnje uključujući I dno displeja.

 

Posedujemo nekoliko modela ,različitih dimenzija visećih tekstilnih displeja .

tekstilni viseci displeji krug gmt beli

Model Viseći krug

reklamni viseci displej trougao

Model Viseći trougao

Pdf sa specifikacijom proizvoda preuzeti ovde: Viseći displej Krug Viseći displej Trougao
Pdf sa rasklopima za dizajin preuzeti ovde: Viseci displej Krug Viseci displej Trougao

REKLAMNI DISPLEJ SISTEM PARAVANI

Promotivni displej paravani su medju jednim od najatraktivnijih proizvoda u svetu.Veoma popularni za razne manifestacije kao paravani na sajmovima ili bacwall-ovi na konferencijama i drugim prodajnim mestima. Predstavljaju zamenu za njihove prethodnike Backwall-Backdrop koji su radjeni na juvidor pločama ipvc folji.

Jednostavni su za korišćenje ,veoma kvalitetni i za višekratnu upotrebu. Konstukcija je napravlejna od aluminijumskih cevi ,sa klik – klak sistemom, te su vrlo lako sklopivi i nezahtevaju nikakav dodatni alat. Materijal na kojem se štampa je Strech rastegljiv i zbog svojih krarakteristika lako i brzo se navlači na sklopljenu konstukciju. Štampa dizajina je digitalna sublimatik, veoma postojana i otporna na habanje. Rastegljivost materijala obezbedjuje dobru zategnutos platna bez ikakvih nabora. Posedjujemo nekoliko modela i dimenzija displej paravana.
.

tekstilni paravan display sistem talas

Displej sistem talas

tekstilni paravan display sistem ravan

Displej sistem ravan

tekstilni paravan display sistem luk

Displej sistem luk

Pdf sa specifikacijom proizvoda preuzeti ovde: Displej Talas Displej Ravan Displej Luk
Pdf sa rasklopima za dizajin preuzeti ovde : Talas  Ravan Luk

POP UP COUNTER- REKLAMNI PULT

Pop up counter je jednostavna i brzo sklopiva konstrukcija za promocije i sajamske manifestacije. Sa unutrašnje strane se nalazi prostor za odlaganje promo materijala. Konstrukcija se sastoji od aluminijumskih klik delova koji se lako sklapaju, kliritne ploče, daske za policu, streč tekstlnog printa i torbe. Odštampan dizajin na platnu se navlači preko pulta I pozadi zašnira,tako da za nekoliko sekundi imate pult za korišćenje. Prednost tekstilnog printa na pop up counteru pored lake montaže, jeste i njegova laka zamena, kao i transport koji sada ne otežavaju juvidor ploče i magneti. Štampa je digitalna sublimatik ,veoma otporna na habanje I može da se pere .

reklamni pult pop up counter 1 gmt company

Promo pult

reklamni pult pop up counter 2

Promo pult

reklamni pult pop up counter 3

Promo pult

Pdf sa specifikacijom pop up countera preuzeti ovde
Pdf sa rasklopima za dizajin preuzeti preuzeti ovde

POP A BANNER

A baner je reklama koja je intersantna za spoljašnu i unutrašnju upotrebu. Ovaj A baner je napravljen od fiberglas štapova i tekstilnog printa za zastave. Prednost ovog A banera je izuzetno lako sklapanje i rasklapanje, poseduje u dnu gurtnu sa alkicom, pa može lako da se fiksira (ankeriše) na zemljanu površinu… Vizuelno je intersantna zbog svoje dimenzije 200x90cm.

tekstilna reklama pop a banner gorenje

POP A BANNER

tekstilna reklama pop a banner 2

POP A BANNER

tekstilna reklama pop a banner gmt company

POP A BANNER

Pdf sa specifikacijom pop a bannera preuzeti ovde
Pdf sa rasklopima za dizajin preuzeti ovde

ROLL UP

Roll up je svima dobro poznata konstukcija i vid reklamnog proizvoda gotovo prisutnog u svim sverama oglašavanja i prodaje. Novost u našoj kompaniji je izrada Roll up banera od tekstilnog materijala sa štampom u punom koloru. Prednosti ovako uradjenog roll up -a su veoma velike. Naime tekstil obezbedjuje veću trajnost printa, smanjuje habanje pri višenamenskoj upotrebi i smanjuje mogucnost da se odšteti štamapa. Materijal na kome se štampa je baner polisterski 180gr,obrada se vrši pomoću termo vara i tako pripremljen baner se namontira na konstukciju.

 

Veličine roll up banera na tekstilu su: 200×85,200×100,200x120cm

 

reklamni display sistemi roll up tekstilni zuti summer fun

Roll up banner

display sistemi roll up tekstilni gmt

Roll up banner

roll up tekstilni gmt

Roll up banner

 

Pogledajte galeriju radova promo display sistema