KOMERCIJALNE ZASTAVE

PROIZVODNJA I PRODAJA

Komercijalne zastave se koriste u svrhu promocije brenda kompanije. Izrađujemo ih na osnovu dostavljenog rešenja, a moguće je i da Vam tim naših dizajnera ponudi predlog zastave Vašeg brenda. Idealni su za promotivne aktivnosti tokom sajmova, svečanosti, posebnih događaja.

 

Komecijalne ili reklamne zastave mogu se štampati u punom koloru, što omogućava veran prikaz brenda odnosno proizvoda koji želite da predstavite potencijalnim kupcima. Reklamne zastave možete koristiti u otvorenom i zatvorenom prostoru u zavisnosti od potrebe. Komercijalne zastave se mogu izraditi u raznim dimenzijama i oblicima. Njihova dorada se prilagođava mestu postavljanja i načinu kačenja. Mogu se isticati u prodajnim objektima, tržnim centrima, salonima, halama, na otvorenom prostoru…

 

Komercijalne zastave

Komercijalne zastave

Komercijalne zastave

Ukoliko prostor u kojem organizujete promociju nema jarbole za kačenje zastava, svojim klijentima nudimo i iznajmljivanje teleskopskih jarbola visine 5,9m na koji se mogu postaviti odgovarajuće zastave dimenzija 80×300 cm. Komercijalne zastave možete postaviti i na konstrukcije za beach flag koje imamo u našoj ponudi.

 

Shodno Vašim potrebama, spremni smo da ponudimo komercijalne zastave po veoma povoljnim cenama..

 

 

Pogledajte galeriju radova komercijalnih zastava