KIOSK ZASTAVE – VISILICE

 

Kiosk zastave

Kiosk zastave su idealno rešenje kada želite da na jednostavan način skrenete pažnju na svoje prodajno mesto ili promovišete proizvod. Dimenzija ovih zastava prilagođena je mestu na koji se zastava postavlja. Zastavice se postavljaju na plastične držače koji mogu biti različitih dimenzija. Sam postupak postavljanje držača i zastave je veoma jednostavan.

 

Kiosk zastave proizvodimo od standardnih poliesterskih materijala mrežastog tkanja 115 – 125gr/m2. Štampa na ovim materijalima vidljiva je obostrano, dorađuju se termički. Donji deo zastave može biti izrađen pod uglom ili ravan. Zastave mogu da se štampaju i duplo sa dva lica ( dva printa ). Ovim načinom možete da oglasite proizvod ili uslugu sa jedne strane, dok sa druge možete da istaknete akcijski popust koji nudite.

 

Pdf sa modelima zastava ( kiosk, visilica, banderašica ) preuzeti ovde

 

Kiosk zastave

Kiosk zastave

Kiosk zastave

Zastave visilice

Ova vrsta zastava koristi se u svrhu dekoracije prostora prilikom raznih svečanosti i proslava. Izrađuju se kao niz trouglastih zastava istog ili različitog dizajna, koje se spajaju jednim kanapom i postavljaju na visinu.

 

Zastave vislice izrađujemo po porudžbini, dužina nije ograničena, a takođe i dizajn se može prilagoditi zahtevima korisnika.

 

Zastave visilice mogu se koristiti kako na otvorenom tako i unutrašnjem prostoru. Veličina i oblik zastavica prilagođava se zahtevu klijenta. Zastavice se po ivici termički obrađuju.

 

Zastave visilice

Zastave visilice

Zastave visilice

Zastave banderašice

Zastave Banderašice su idealan način da se promoviše neki događaj ( festival,takmicenje… ), proizvod ili usluga. Postavljaju se na stubove i bandere. Ovaj način reklamiranja je sve popularniji i idealan za promocije gde vaša ponuda treba da se predstavi velikom broju ljudi.

 

Zastave se štampaju po želji kupca, u punom koloru, na poliesteru 115 – 125 gr. vidljive su obostrano. Postoji mogućnost štampe na težim materijalima kao što je poliester 200 – 220 gr/m2 gde postoji mogućnost štampe na dva lica ( dva printa ).

 

Zastave banderašice po ivici su porubljene ili obrađene termički, a gore i dole po užoj strani šije se tunel, što omogućava da zastava uvek bude zategnuta.
Shodno Vašim potrebama, spremni smo da Vam ponudimo zastave banderašice po veoma povoljnim cenama.

 

 

Pogledajte galeriju radova kiosk zastava