Pop up counter – promotivni pult

  • 08.10.2019
Pop up counter – promotivni pult

Sasvim jedan novi proizvod na našem tržištu od sada dostapan kao promotivni proizvod u GMT Company. Promotivni pult ili pop up counter je brzo rasklopiv i sklopiv reklamni pult. Ovaj pristupačni šalter (pult) može biti alternativa bilo kojem redovnom radnom stolu.

Sasvim jedan novi proizvod na našem tržištu od sada dostapan kao promotivni proizvod u GMT Company.

 

Promotivni pult ili pop up counter je brzo rasklopiv i sklopiv reklamni pult. Ovaj pristupačni šalter (pult) može biti alternativa bilo kojem redovnom radnom stolu. Pop up pultovi postaju sve popularniji zbog svog uglađenog izgleda i prenosivosti. Koriste se na sajmovima, govornim događajima, za deljenje promotivnog materijala, prezentacije i dr.

 

Pop up Counter je pravougaonog oblika sa konstrukcijom koja je izuzetno stabilna. Dimenzija namontiranog pulta je 106×45,5cm (print: 98,5×98,5×45 cm), težina 11,5 kg. Poseduje gornju drvenu ploču i jednu središnju policu za odlaganje stvari. Na ovaj promo pult se motira grafika tj. štampa na tekstilu i to pomoću čičak trake. Konstrukcija je od aluminijuma sa bočnim ojačanjima i za motažu nije potreban alat.

 

novosti-popup2
novosti-popup2
novosti-popup1

Promo pultse brzo postavlja i prenosi ,uz samo nekoliko sekundi baner se pričvršćava na konstukciju. Lagani materijal i dizajn čine da su ovi pultovi odlični za nošenje na putovanja. Lako mogu da se prevoze u automobilu ili da se nose u prtljagu aviona. Cena pop up countera je veoma povoljna.

 

pop up (8)
pop up (5)

Vaš logotip ili promotivna poruka je potpuno prilagodljiva promo pultuI uz našu subimatik digitalnu štampu svaki detalj se štampa kako ste zamislili. Zahvaljući ovoj tehnologiji dobijate veoma oštre i žive boje.

 

Sublimatik tehnologija osigurava sa će vaš dizajn izgledati jednako sjajno na našem tekstilnom materijalu kao i bilo gde drugde da ste odštampali. Materijal je posebno pripremljen za ovu vrstu štampe i namenu, a pruža otpornost na savijanje i naravljen je da izdrži godine putovanja i upotrebe. Tekstilni pop up counter je idealna su zamena za klasične promo pultove koje zahtevaju lepljenje pvc grafike na juvidur ploče.

 

novosti-popup8
novosti-popup5
novosti-popup6

Naši povoljni pop up counteri nude vam veliku vrednost, zato zaustavite kupce sa ovim štampanim pultom i sigurno ćete ostaviti utisak. Brzim i lakim postavljanjem promo pulta imaćete Više vremene da se posvetitie Vašim budućim kupcima.

 

Mogućnost štampe pojedinačnih ili perosnalizovanih peškira možete pogledati i poručiti na našem webshop sajtu: www.prodajagmt.rs.

 

Zainteresovana pravna lica mogu pogledati i poručiti naše proizvode putem sajta www.gmt.rs

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing