ZASTAVE ZA SPOLJNU DEKORACIJU

Ponosni smo na to da je veliki broj zastava za spoljnu dekoraciju  u zemlji i inostranstvu proizveden u našoj kompaniji. Naš stručni tim će sa velikim zadovoljstvom pristupiti izradi Vaše zastave od idejnog rešenja do finalnog proizvoda. Pored privrednih zastava proizvodimo: državne zastave, zastave stranih zemalja, zastave organizacija, navijačke zastave, beach flag zastave

 

Zastave za spoljnu dekoraciju se izrađuju od poliestera mrežastog tkanja, težine 115 – 125gr/m2, zemlja porekla Nemačka. Ovi materijali su izuzetno jaki i postojani, otporni na sve atmosferske uticaje i UV zračenje, pripremljeni za digitalnu sublimatik štampu. Zastave su obostrano vidljive, sa ojačanjima na mestu kačenja. Zastave za spoljnu upotrebu mogu biti: državne zastave, narodne zastave, zastave stranih zemalja, zastave organizacija, zastave sa logotipom ( privredne zastave ), komercijalne zastave, gradske i opštinske zastave i druge.

 

Spoljne zastave

Spoljne zastave

Spoljne zastave

Spoljne zastave

 

Za izradu zastava za spoljnu dekoraciju preporučujemo Vam standard i mesh materijale.

 

Standard zastava

Mesh zastava

Spoljne zastave se izrađuju u više dimenzija u zavisnosti od primene i načina postavljanja. Zastave za spoljnu dekoraciju najčesće se ističu na jarbole visine 6, 8,10 ili 12m, fasadne nosače ili po posebnim zahtevima klijenta. U zimskom periodu preporučujemo izradu zastava na mesh materijalu, kao i spuštanje zastava sa jarbola prilikom udara vetra većih od 45 km/h.

 

Shodno Vašim potrebama, spremni smo da izradimo za Vas zastave po veoma povoljnim cenama.

 

Pdf sa uslovima garancije i garantnim rokom preuzeti ovde
Pdf sa uputstvom za isticanje zastave na jarbolu preuzeti ovde
Pdf sa načinom kačenja preuzeti ovde

 

 

Pogledajte galeriju radova zastava za spoljnu dekoraciju