ZASTAVE ZA SPOLJNU DEKORACIJU

Zastave za spoljnu dekoraciju

Ponosni smo na to da je veliki broj zastava za spoljnu dekoraciju  u zemlji i inostranstvu proizveden u našoj kompaniji. Naš stručni tim će sa velikim zadovoljstvom pristupiti izradi Vaše zastave od idejnog rešenja do finalnog proizvoda. Pored privrednih zastava proizvodimo:državne zastave, zastave stranih zemalja, zastave organizacija, navijačke zastave, beach flag zastave

Zastave za spoljnu dekoraciju se izrađuju od poliestera mrežastog tkanja, težine 115-125gr/m2, zemlja porekla Nemačka. Ovi materijali su izuzetno jaki i postojani, otporni na sve atmosferske uticaje i UV zračenje, pripremljeni za digitalnu sublimatik štampu. Zastave su obostrano vidljive, sa ojačanjima na mestu kačenja. Zastave sa spoljnu upotrebu mogu biti: državne zastave, narodne zastave, zastave stranih zemalja, zastave organizacija, zastave sa logotipom (preivredne zastave), komercijalne zastave, gradske i opštinske zastave i druge.

Spoljne zastave

Spoljne zastave

Spoljne zastave

Spoljne zastave

Za izradu zastava za spoljnu dekoraciju preporučujemo Vam standard i mesh materijale.

Standard zastava

Mesh zastava

Spoljne zastave se izrađuju u više dimenzija u zavisnosti od primene i načina postavljanja. Zastave za spoljnu dekoraciju najčesće se ističu na jarbole visine 6, 8,10 ili 12m, fasadne nosače ili po posebnim zahtevima klijenta. U zimskom periodu preporučujemo izradu zastava na mesh materijalu, kao i spuštanje zastava sa jarbola prilikom udara vetra većih od 45 km/h. Za garantni rok i uslove garancije za zastave, pogledati ovde. Zastave se mogu isticati na jarbol na više načina, načine isticanja zastava možete pogledati ovde. Shodno vašim potrebama, spremni smo da izradimo za vas zastave po veoma povoljnim cenama.

Pogledajte galeriju radova zastava za spoljnu dekoraciju