BRODSKE I AUTO ZASTAVE

 

Auto zastave

Zastave za automobile izrađuju se i isporučuju na posebnim plastičnim držačima koji se pričvršćuju za prozorska stakla. Izrađujemo ih po porudžbini u većim količinama. Standardne dimenzije zastava za automobile su 40x25cm i one moraju da budu usklađene sa dužinom držača na kojima stoje. Po potrebi izrađujemo ih i u drugim dimenzijama.

 

Materijal koji se koristi za izradu zastava za automobile je standardni poliester mrežastog tkanja 115 – 125gr/m2. Štampa na zastavama vidljiva je obostrano. Zastave se termički obrađuju, dok je tunel prilagođen nosaču zastave.

 

Pdf sa modelima auto zastava preuzeti ovde

 

Auto zastavice

Auto zastavice

Auto zastavice

Brodske zastave

Jedan od obaveznih simbola svakog broda su i zastave. Obavezno je isticanje državne zastave zemlje u kojoj je plovilo registrovano i državne zastave zemlje u kojoj plovite. Moguće je isticanje i zastava sa imenom broda ili kompanije u čijem je vlasništvu plovilo.

 

Brodske zastave se proizvode u različitim proporcijama u zavisnosti od standarda propisanih zakonom. Dimenzije brodske zastave zavise od veličine plovila.

 

Materijal od kojih se izrađuju brodske ili pomorske zastave je PES 115 – 125gr./m2. Zastave sa nazivom kompanije ili broda mogu biti i trouglastog oblika. Pored ovih zastava izrađujemo i signalne zastave. Možemo obezbediti i jarbole za brodske zastave.

 

Shodno Vašim potrebama, spremni smo da Vam ponudimo brodske i auto zastavice po veoma povoljnim cenama.

 

Pdf sa modelima brodskih zastava preuzeti ovde

 

Brodske zastavice

Brodske zastavice

Brodske zastavice

 

Pogledajte galeriju radova auto i brodskih zastava