ZASTAVE STRANIH ZEMALJA

IZRADA

Zastave stranih zemalja mogu se koristiti za spoljnu i unutrašnju dekoraciju. Spoljne zastave se izrađuju od poliesterskih materijala, 115 – 125gr. Materijali su otporni i postojani na sve atmosferske uticaje i UV zračenje. Zastave se štampaju na Standard flag materijalu 115 – 125 gr., kao i na MESH materijalu 125gr. Zastave se ističu na jarbol ili zidni nosač. Doradom ( šivenjem i obradom ) se prilagođavaju načinu primene.

 

Poštovanje prema pripadniku drugog naroda koji dolazi u posetu najjednostavnije se može pokazati poštovanjem zastave njegove zemlje. Zastave i zastavice zemalja su obavezan dekor prilikom potpisivanja važnih ugovora i sporazuma između zemalja.

Ukoliko Vam budu bile potrebne zastave bilo koje strane države u mogućnosti smo da ih izradimo po najvišim standardima u veoma kratkom roku. Jedan deo inostranih zastava držimo i na lageru.

 

Spoljne zastave

Spoljne zastave

Spoljne zastave

UNUTRAŠNJE ZASTAVE STRANIH ZEMALJA

Unutrašnje, svečane zastave stranih zemalja, štampaju se na krep satenu u subli tehnologiji. Šiju se kao duple i ukrašavaju resama po želji klijenta. Zastava ovim načinom dorade dobija svečani izgled i kao takva ukrašava kabinete mnogih državnih institucija i ambasada.

 

Unutrašnje zastave

Unutrašnje zastave

Unutrašnje zastave

Dimenzije zastava:
Zastave proizvodimo u standardnim proporcijama koje su definisane u zavisnosti od zakona o primeni državnih obeležja. Zastave stranih zemalja se izrađuju u u raznim dimenzijama u zavisnosti od potreba klijenata, uz poštovanje proporcije koja je najčešće u razmeri 2:3 ili 2:1.

 

Stone zastavice stranih zemalja izrađujemo od krep satena, mogu biti opšivene resama, u dimenziji 26×17 cm ili drugoj po želji klijenta. Postavljaju se na stalak, koji može biti od mesinga ili prohroma.
Stone zastave stranih zemalja na kaširanoj svili ili kanvasu, štampamo i izrađujemo u dimenziji 20×10 cm. Oivičene su šnurom u zlatnoj ili žutoj boji.

 

Satenske i kaširane zastave

Satenske i kaširane zastave

Satenske i kaširane zastave

GMT company poseduje veliki broj stonih zastava stranih zemalja na svom lageru, gde možemo odmah odgovoriti vašem zahtevu. Shodno Vašim potrebama, spremni smo da ponudimo zastave svih stranih zemalja po veoma povoljnim cenama.

 

Pdf sa izgledom zastava stranih zemalja preuzeti ovde

 

Pogledajte galeriju radova zastava stranih zemalja