ZASTAVE ORGANIZACIJA

Svaka organizacija ima svoju zastavu koja simbolizuje vrednosti za koje se organizacija zalaže i obezbeđuje prepoznatljivost u kontaktima sa javnošću.

 

Zastave međunarodnih ( UNICEF, UN, UNESCO, EU i druge ) i drugih organizacija ( sindikata, udruženja ) proizvode se od PES materijala mrežastog tkanja težine 115 – 125g/m2. U zavisnosti od atmosferskih uticaja kojima je zastava izložena, preporučujemo standardni poliester, tokom sunčanih dana ili mesh, rupičasto platno, koje omogućava duže korišćenje zastave tokom eksploatacije u zimskim uslovima.

 

Zastave organizacija

Zastave organizacija

Zastave organizacija

Zastave organizacija, mogu da se izrađuju za unutrašnju upotrebu u proporcijama i dimenzijama prilagođenim potrebama korisnika. Zastave se šiju od krep satena ili kaširane svile.

 

Satenska zastava

Zastava od kaširane svile

Zastava od kaširane svile

U zavisnosti od načina isticanja, zastave mogu biti istaknute na jarbol, zidni nosač, kabinestko postolje ili stalak.

 

Kompanija GMT ima dugogodišnju saradnju sa velikim brojem stranih i domaćih organizacija i obezbeđujemo jarbole, koplja i postolja za sve vrste zastava.
Uvozimo fiberglas jarbole renomiranog proizvođača iz Švedske. Jarboli se proizvode od poliestera u beloj boji visine 6, 8, 10 i 12 metara. Jarbol je konusnog oblika, elastičan, trpi blago savijanje zbog čega je otporan na udare vetra i ostale atmosferske uticaje. Ne farbaju se, zbog čega su veoma jednostavni za održavanje.

 

Kod nas po vrlo povoljnim cenama možete poručiti i zastave sindikata. Zastave se štampaju najsavremenijom digitalnom tehnologijom. Štampa može biti u punom koloru i vidljiva je obostrano. Zastave se obrađuju termički, a sa strane zastave šije se tunel koji je prilagođen koplju. Kod nas po povoljnoj ceni možete poručiti i koplja za zastave.

 

 

Pogledajte galeriju radova zastava organizacija