STONE ZASTAVICE

PROIZVODNJA I PRODAJA

Stone zastavice se koriste za dekoraciju stolova ili polica. Stone zastavice ističu korporativni identitet kompanije i stvaraju radnu atmosferu. Mogu se postaviti u kancelarije za sastanke, na mestu prodaje, na koferencijskim stolovima, raznim izložbama. Stone zastavice su neizbežan dekor prilikom potpisivanja važnih međunarodnih ugovora ili poseta stranih gostiju.

 

Stone zastavice

Stone zastavice

Stone zastavice

Stručni i profesionalni pristup našeg osoblja garantuje kvalitetnu izradu stonih zastava bilo da se radi o zastavicama RS, zastavicama stranih zemalja, organizacija ili klubova. Da bismo kvalitetno izradili stone zastavice za Vas potrebno je da nam dostavite kvalitetnu pripremu. Ukoliko je nemate, izradićemo predlog idejnog rešenja. Po Vašem izboru izradićemo zastave u veličini i na materijalu za koji ste se opredelili, a naše prodajno osoblje pomoći će Vam da izaberete dodatnu opremu ukoliko Vam je potrebna..

 

Stone zastavice se izrađuju od krep satena ili kaširane svile. Zastave od krep satena se štampaju i šiju kao duple, a okolo se porubljuju i ukrašavaju resama. Standardna dimenzija za stone zastave od krep satena je 26x17cm, a mogu se izraditi u veličini po želji kupca.

 

Zastavice sa resama

Zastavice bez resa

Stone zastave izrađene od kaširane svile mogu se izraditi u više oblika i dimenzija u zavisnosti od primene. Stone zastavice izrađene od kaširane svile štampaju se i šiju duplo, a okolo se ukrašavaju šnurom raznih boja. Standardna dimenzija za zastavice od kaširane svile je 20×10 cm, a mogu se izraditi u bilo kojoj veličini.

 

Pdf sa modelima stonih zastava preuzeti ovde
Pdf sa modelima stonih stalaka preuzeti ovde

 

Kaširana svila

Kaširana svila

Broj boja u pripremi: neograničen
Shodno Vašim potrebama, spremni smo da ponudimo izradu stonih zastava po veoma povoljnim cenama.

 

 

Pogledajte galeriju radova za stone zastave