REKLAMNI STOLNJAK – SLAVSKI STOLNJAK

Reklamni stolnjak pored praktične primene sadrži i logo Vašeg brenda, proizvoda ili poruke koju želite da uputite. Promotivni – reklamni stolnjak nalazi primenu prilikom masovnih manifestacija, korporativnih događaja, izložbi, snimanja emisija i sl. Uz stolnjak možete postići izuzetan efekat reklamiranja.

 

Materijali od kojih proizvodimo reklamne stolnjake mogu biti sjajni i mat, a digitalna subli štampa pruža mogućnost izrade u jednoj, više boja do punog kolora. U mogućnosti smo da odgovorimo na sve porudžbine, bilo da je u pitanju količina jedan ili više komada reklamnih stolnjaka. Dimenzije reklamnih stolnjaka prilagođavamo Vašim potrebama. Reklamne stolnjake možemo izraditi u više modela ( okrugli, ovalni, pravougaoni, trouglasti ). Nudimo Vam povoljne cene za sve vrste stolnjaka i prekrivki.

 

Pdf sa dimenzijama i modelima preuzeti ovde

 

Reklamni stolnjak

Reklamni stolnjak

Reklamni stolnjak

Reklamni stolnjak

Slavski stolnjak

Ulepšajte svečanu trpezu sa slavskim stolnjakom. Slavski stolnjak ukrašen je tradicionalnim i pravoslavnim srpskim motivima, sa likom svetitelja koji se slavi. Slavski stolnjak može biti veoma orginalan i lep poklon kome će se domaćin sigurno obradovati.

 

Slavske stolnjake štampamo digitalnom sublimatik tehnologijom od materijala koji poseduju sve sertifikate i nisu opasni po zdravlje ljudi. Materijali od kojih izrađujemo slavske stolnjake otporni su na fleke, veoma jednostavni za održavanje ( pranje i peglanje ), dok boje ne blede. Materijal za stolnjake može biti sjajni i mat. Cene slavskih stolnjaka, nadstolnjaka i platna za slavski kolač su veoma povoljne. Specijalno za Vas, slavske stolnjake možemo izraditi i u drugim dimenzijama.

 

Slavski stolnjak

Slavski stolnjak

Slavski stolnjak

Slavski stolnjak

Pdf sa dimenzijama i modelima preuzeti ovde

 

 

Pogledajte galeriju radova stolnjaka