Reklamni peškiri – Promotivni peškiri

reklamni peskiri promotivni peskiri

U cilju da zainteresovanim klijentima ponudimo kvalitetne peškire sa štampom, obezbedili smo izvrstan proizvod. Sada za Vas možemo štampati peškire u punom formatu od ivice do ivice. Štampani motivi mogu biti u više boja do punih kolora. Slike su oštre,a boje vrlo žive. Neograničen broj boja na peškiru.

 

Kvalitet štampe omogućava pranje, peglanje i održavanje peškira bez bojazni da će uticati na kvalitet i postojanost štampe. Peškiri su težine od 420-450 gr. Peškiri imaju dve različite strane: plišanu glatku površinu za ispis i tradicionalnu  pamučnu  na poleđini. Izrađeni su od 100 % mikrofibera – strana koja je predviđena za štampu, dok je druga strana 100 % pamuk.

 

peskiri (5)
peskiri (24)
peskiri (24)

Promotivni peškiri savršeni su promotivni proizvod, letnji promotivni poklon i idealni za sportske promocije. Peškire izrađujemo u više dimenzija. Trenutna raspoloživost su dimenzije: 30×50 cm, 50×100 cm, 70×140 cm i 100×170 cm.

 

Obratite nam se ukoliko vam trebaju veće količine promotivnih peškira, imamo fantastične cene za veće porudžbine.

 

peskiri (9)
peskiri (2)
peskiri (13)

Mogućnost štampe pojedinačnih ili perosnalizovanih peškira možete pogledati i poručiti na našem webshop sajtu: www.prodajagmt.rs.

 

Zainteresovana pravna lica mogu pogledati i poručiti naše proizvode putem sajta www.gmt.rs.