Reklamni peškiri – Promotivni peškiri

reklamni peskiri promotivni peskiri

U cilju da zainteresovanim klijentima ponudimo kvalitetne peškire sa štampom, obezbedili smo izvrstan proizvod. Sada za Vas možemo štampati peškire u punom formatu od ivice do ivice. Štampani motivi mogu biti u više boja do punih kolora. Slike su oštre,a boje vrlo žive. Neograničen broj boja na peškiru.

Kvalitet štampe omogućava pranje, peglanje i održavanje peškira bez bojazni da će uticati na kvalitet i postojanost štampe. Peškiri su težine od 420-450gr. Peškiri imaju dve različite strane: plišanu glatku površinu za ispis I tradicionalnu  pamučnu  na poleđini. Izrađeni su od 100% mikrofibera -strana koja je predviđena za štampu, dok je druga strana 100% pamuk.

peskiri (5)
peskiri (24)
peskiri (24)

Promotivni peškiri savršeni su promotivni proizvod ,letnji promotivni poklon i idealni za sportske promocije. Peškire izrađujemo u više dimenzija. Trenutna raspoloživost su dimenzije: 30x50cm,50x100cm,70x140cm i 100x170cm.

Obratite nam se ukoliko vam trebaju veće količine promotivnih peškira,imamo fantastične cene za veće porudžbine.

peskiri (9)
peskiri (2)
peskiri (13)

Mogućnost štampe pojedinačnih ili perosnalizovanih peškira možete pogledati i poručiti na našem webshop sajtu: www.prodajagmt.rs

Zainteresovana pravna lica mogu pogledati i poručiti naše proizvode putem sajta www.gmt.rs