REKLAMNI TEKSTIL – ŠTAMPA NA TEKSTILU

POČETNA > PROIZVODI > REKLAMNI TEKSTIL
ZASTAVE
ZASTAVE ZA SPOLJA
ZASTAVE ZA UNUTRA
STONE ZASTAVICE
ZASTAVA REPUBLIKE SRBIJE
GRADSKE I OPŠTINSKE ZASTAVE
ZASTAVE STRANIH ZEMALJA
PRIVREDNE ZASTAVE SA LOGOTIPOM
ZASTAVE ORGANIZACIJA
KOMERCIJALNE ZASTAVE
NAVIJAČKE I KAPITENSKE ZASTAVE
CRKVENE ZASTAVE
VOJNO-ISTORIJSKE ZASTAVE
BRODSKE I AUTO ZASTAVE
KIOSK ZASTAVE – VISILICE
ZASTAVE VELIKIH FORMATA
JARBOLI
BEACH FLAG
BEACH FLAG DELFIN
BEACH FLAG SHARK
BEACH FLAG SUZA
BLOCK FLAG
SUNCOBRANI – ŠTAMPA I IZRADA
SUNCOBRAN - 3.5x3.5 m
SUNCOBRAN - 3.0x3.0 m
SUNCOBRAN - ø 155-180 cm
ŠATORI BRENDIRANI – PROIZVODNJA I PRODAJA
ŠATOR KLASIK
ŠATOR PREMIUM
ŠATOR STAR
TEKSTILNI ALU FRAME – LED BOX SISTEMI
TEKSTILNI ALUMINIJUMSKI FRAME SISTEM /D15mm
TEKSTILNI ALUMINIJUMSKI LED BOX SISTEMI /D80mm/D120mm
MOBILNI DISPLAY SISTEMI
REKLAMNI SAMOSTOJEĆI TUBE DISPLAY
REKLAMNI BACKWALL – TEKSTILNI PARAVANI
TEKSTILNI REKLAMNI – VISEĆI DISPLAY
REKLAMNI DISPLAY SISTEM – PARAVANI
POP UP COUNTER – REKLAMNI PULT
POP A BANNER
ROLL UP BANERI
PRESS ROOM – EVENT ROOM
BANERI PROIZVODNJA I PRODAJA
ULIČNI BANER
BANERI BANDERAŠICE
BANERI ZA OGRADE/FASADE
BANERI ZA SKELE
PALETNI BANERI
PREKRIVKE ZA SENZORMATIKE
VISEĆI BANERI
TRANSPARENTI
TENDE PROIZVODNJA - BRENDIRANJE
REKLAMNI TEKSTIL
REKLAMNE KECELJE
EŠARPE – REKLAMNE MARAME
BANDAN MARAME – POTKAPE
KRPICE ZA NAOČARE
PODLOGA ZA MIŠA – MOUSEPAD
REKLAMNI STOLNJAK – SLAVSKI STOLNJAK
NAVIJAČKI ŠALOVI – REKLAMNI ŠALOVI
LENTE
REKLAMNE TORBE
REKLAMNI JASTUCI
SKI NAVLAKE
REKLAMNI PEŠKIRI
SUBLIMACIONA ŠTAMPA
MASKE ZA LICE
ZAVESE IZRADA I ŠTAMPA
LAZY BAG – FOTELJE
DEKORACIJA NAMEŠTAJA
SCENSKA GRAFIKA
OPREMANJE SAJMOVA
POSTOLJA I STALCI
FASADNI I TELESKOPSKI JARBOLI

GMT Company i naš tim stručnjaka i profesionalaca pružaju mogućnost kupcima da na jednom mestu pronađu sve što je potrebno za promotivne aktivnosti od ideje do gotovog proizvoda.

 

Štampa na tekstilu – tekstilni print

Tekstilni print ili štampa na tekstilu ima sve veću primenu u oglašavanju i pruža neograničene mogućnosti štampe na tekstilu. Izbor reklamnih proizvoda veoma je širok usled mnoštva motiva i štampi na različitim materijalima. U mogućnosti smo da za Vas proizvedemo: reklamne kecelje, reklamne torbice, slavske i reklamne stolnjake, navijačke i reklamne šalove, ešarpe i razne druge promotivne proizvode.

 

Reklamni tekstil piktogram – Kecelja

Reklamne kecelje

Piktogram – ešarpe reklamni tekstil

Ešarpe-
reklamne marame

Reklamni tekstil piktogram – Bandana

Bandan marame

Reklamni tekstil piktogram – Krpica za naočare

Krpice za naočare

Piktogram – Podloga za miša

Podloga za miša

Reklamni tekstilni stolnjak Coca-Cola

Reklamni stolnjak-slavski stolnjak

Piktogram – Navijački šalovi reklamni tekstil

Navijački šalovi-reklamni šalovi

reklamni tekstil lente

Lente

Piktogram – Reklamne torbe

Reklamne torbe

reklamni tekstil jastuci stampa

Reklamni jastuci

piktogram_ski ski navlake gmt proizvodnja prodaja

Ski navlake

Reklamni peškiri

sublimaciona stampa piktogram gmt

Sublimaciona štampa

stampa na tekstilu maske za lice piktogram gmt company

Maske za lice

Digitalna štampa na tekstilu

Posebno naglašavamo da digitalna sublimatik štampa na tekstilu zadovoljava sve ekološke standarde i ne šteti zdravlju ljudi. Boje su na vodenoj bazi, gde posle termičkog fiksiranja dolazi do vezivanja molekula za tkaninu. Time se dobija postojanost boja koje su otporne pri svakodnevnoj primeni, a održavanjem (pranjem i peglanjem) ne blede.

 

Pormotivni ili reklamni tekstil predstavlja digitalnu štampu u punom koloru na različitim vrstama tekstilnog materijala. Ovi proizvodi se mogu koristiti za različite promotivne svrhe,reklamiranje brenada ili kao biznis reklamni pokloni. Asortiman GMT Company obiluje mnoštvom proizvoda sa tekstilnom štampom ,pre svega inovativnih I modernih a potom I veoma visokog kvaliteta.

Isticanje ili odabir posebnog proizvoda iz ovog asortimana je nemoguće ,jer su svi posebni I upečatljivi sami za sebe. Zato sa ovog aspekta je teško istaći najprodavaniji ili najtraženiji reklamni proizvod.Ono što ukazuje na njihovo korišćenje je i sama velika potražnja za posebnim poklonima ili reklamnim materijalima.

 

Promotivne kecelje – su široko zastupljene u reklamne svrhe kao jedinstven vid reklamiranja brenda ili isticanja posebne poruke slučajnim prolaznicima. Personalizovane pregače su odličan izbor kod ugostitelja. Dizajnirajte prednju starnu kecelje po svom izboru. Materijal koji se koristi za štampane kecelje je posebno prilagođen njenoj nameni. Vaše prilagođene kecelje će verovatno doći u dodir sa prljavštvinom tokom nošenja, te smo iz tog razloga osigurali izborom materijla da vaša štampa može da izdrži puno pranje bez bledenje ili gubitka kvaliteta. Model promotivne kecelja može biti različit kao i njena primena. Tako da imamo štampane kecelje za kuvare,štampane kecelje za konobare, štampane kecelje za promoterke, štampane kecelje za decu, štampane kecelje za vaspitačice, štampane šaljive kecelje, štampane kecelje sa porukom,kuhinjske kecelje i td.

 

Ešarpe za promocije – marame sa printom u punom koloru su više od umetničkog dela i prilagođenom štampom ostavljaju svakoga bez daha. Ešarpe zahtevaju nežne materijale i finu završnu obradu kako bih na taj način ukrašavale pojedince i isticale dizjan.

 

Materijali na kojim izrađujemo promotivne ešarpe su nežni, štampa na ešarpama je sublimaciona sa prolaskom na drugu stranu (vidljiva je obostrano) i otporne su na habanje – tako da naše štampane marame dugo traju. Svaka marama je sublimaciono odštampana, ručno izrezana i sašivena od strane stručnih ljudi savrmenim šivaćim mašinama. Sublimacione boje koje koristimo u štampi presonalnih marama su širokog spektra živih boja.

 

Ešarpe mogu da iskazuju umetničko delo jer se na njih može preslikati najlepše ideje slikara. Korporativne ešarpe služe kao najbolji poklon zaposlenima ili klijentima. Štampani šalovi (marame) odražavaju stil i eleganciju, iskazuju zahvalnost i uz sve to reklamiraju brend.

 

Bandan marama – sa promotivnom porukom je svrstana u jednostavan način da budete u trendu, a ujedno i da vas zaštiti od vetra, hladnoće, sunca, insekata i dr. Upotreba promotivne bandan marame je ograničena samo maštom. Štampane bandane koriste jednostavno svi: odlične su za zabave, sporstke događaje, festivale, nerede, timska takmičenja, druženja u priordi, kampovanja i td. Materijal za izradu bandan marame je rastegljiv i time prilagodljiv svakoj veličini glave. Ova jedna veličina bandan marame odgovara svima i može se prati u veš mašini. Može se zbog toga bandana koristit kao kapa,znojnica, šal oko vrata ili kao balaklava (prekriva celu glavu i vrat). U štampi bandan marama nismo ograničeni dizajnom i možemo vašu ideju sprovesti u delo na tekstilu.

 

Krpice za naočare – mikrofiber krpica je ne izostavan deo akcesoara svakog pojedinca. One su jedan od najkorisnijih proizvoda u našoj digitalnoj eri. Poznata je kao krpica za naočare – te služi za brisanje naočara ali ima i niz drugačijih namena. Personalna ili promotivna krpica se koristi za brisanje mobilnih telefona, sunčanih stakala, sočiva fotoaparata, tableta, ekrana laptop i računara bez grebanja. Ko poseduje jednom krpicu za naočare postaće zavisnik iste i stalno će težiti da je ima. Štampane krpice su vrhunskog kvaliteta sa mogućnošću printa u dizajnu po želji. Print na krpicama je u punom koloru, veoma otporan, te ih je moguće prati u mašini za veš i peglati. Odštampajte svoju ideju, svoj logotip, svoj brend na krpici za naočare i svi će znati za Vas. Krpica sa printom je moderan a privlačan poklon za vaše zaposlene, klijente ili buduće kupce.

 

Podloga za miš – personalizovana podloga za kompjuterskog miša je poklon koji možete pripremiti za vaše klijente i kupce. Ovo nije obična podloga za miša, već sadrži antimokrobne konzervanse koji suzbijaju rast gljivica, bakterija, buđi i time štite vek trajanja podloge. Zaštićeni poliesterski materijal podnosi svakodnevno habanje i neometano prikazivanje odštampanog dizajna. Podloga je sa donje strane gumirana kako bih se na taj način sprečilo njeno klizanje po stolu. Promotivne podloge za miša su vrlo jednostavan vid reklamiranja, te za malu cenu možete biti prisutni u svakoj kancelariji i sobi. Štampa podloge za miša radi se u sublimacionoj tehnologiji i veoma brzo se može dobiti poručena količina. Svaka štampana podloga za miša je upakovana u svoju zaštitnu kesicu. Ne oklevajte poručite mouspad podloge kod nas i bićete oduševljeni kvalitetom.

 

Promotivni stolnjaci – ukoliko vaša kompanija želi da unapredi svoju svest o robnoj marki neophodna je nabavka promtivnog stolnjaka. Obucite vaš sto u brendirani stolnjak i napravite savršeno mesto za deljenje poklona,brošura,uzoraka i drugih promotivnih poklona. Prekrivke za stolove se rade u digitalnoj tehnologiji na materijalima koji su poliesterski. Odaberite materijal koji najbolje odgovara vašem događaju svileni poliester, rastegljivi poliester ili banerski materijal. Štampa na prekrivkama za stolove je neograničena i pruža mogućnost ispisa svega po vašoj želji. Ukoliko se desi da se nešto prospe po promotivnom stolnjaku, samo ga stavite u mašinu na 30° C, osušite i popeglajte. Možemo vam uraditi promotivni stolnjak koji pokriva 3 ili 4 strane (tj. sa otvorenim ili zatvorenim leđima). Nismo ograničeni veličinom stolnjaka.

 

Korporativni šalovi – posebni događaji ili izleti kompanija mogu se ukrasiti šalovima sa printom kako bih se vaši zaposleni osećali više kao tim. Prilagođeni poslovni šalovi prikazuju na živopisan način poruku vašeg brenda. Šalovi sa štampom se rade na nekoliko vrsta materijala i u skladu sa zahtevom kupca.Šalovi sa logom su savršen način za promociju brenada,kompanije, fudbalskog kluba ili neke druge organizacije. Koristite štampane šalove na utakmicama, poslovnim događajima, turnejama, muzičkim događajima i dr.

Promotivni šalovi se štampaju na poliesterskim materijalima, kao dupli i mogu imati različite ispise sa jedne i druge strane. Na krajevima se našivaju rese u bojama po zahtevu klijenta. Dimenzije šalova su univerzalne ali nismo ograničeni formatom. Uz šalove izrađujemo i lente za razne vrste namena: lente za deveruše, lente za misice, lente za matičare. Lente mogu da se štampaju i sa posebnom porukom ili dizajnom.

 

Reklamne torbe – sa promotivnim poslovnim torbama vaš brend će postati bitan deo vašeg klijenta. Obezbedite promotivnom torbom vašem klijentu mesto da drži svoj reklamni materijal. Korporativne torbe ili torbe sa logom su deo naše svakodnevnice. Ovaj proizvod zauzima bitno mesto u svakoj kompaniji ili kući. Napravite jedinstven dizajn za vašu promotivnu torbu, dizajn koji će oduševiti one koji je nose i tako vama učiniti pokretnu reklamu. Možete torbu da štampate samo sa jedne ili obe strane. Print na torbi može biti isti ili različiti na stranama. Reklamna torba se izrađuje u štampi u punom koloru sa ne ograničenim izborom boja. Torba je deo svakog pojedinca i čini jedan modni detalj svake osobe. Promo torbe ili torbe sa porukom su idealan poklon i koristan proizvod za onoga kome se poklanjaju. Budite primećeni svuda od tržnog centra, plaže do teretane, sa torbom od dvostrukih ručki od tkanine koje omogućavaju lakše nošenje torbe. Vi i vaše poslovanje nećete biti zaboravljeni uz štampane torbe.

 

Reklamni Jastuci – su moćan i prenosiv (udoban) način za reklamiranje brenda ili izlaganje umetničkog dela. Savršeni su za sajmove, organizaciju venčanja na otvorenom, svečano otvaranje ili bilo koji drugi korporativni događaj. Jastuk sa printom jedinstvenim vam može pomoći da oživite svoje manifestacije. Štampamo ih u više oblika u sublimacionoj tehnologiji bez ograničenja u dizajnu. Materijal koji koristimo su za unutrašnji enterijer ali imamo materijale i za spoljašnju primenu promotivnih jastuka (otporni na uv zrake i plesni). Korporativni jastuci mogu služiti i kao poklon kojim će vaši kupci dekorisati svoj dom.

 

Ski navlake – navlake za ski jakne su omiljena dekoracija svim skijašima. Pomoću njih možete sa svojim logom ili brendom obeležiti ski školu, ski instruktore ili skijaše i na taj način se reklamirati. Štampa ski navlaka se radi sublimacionom tehnikom u punom koloru i nismo ograničeni brojem boja i dizajnom. Navlake za skijaše su promotivni prsluci koji su od rastegljivog materijala te se lagano navlače preko ski jakne.Izrađuju se u nekoliko modela i veličina i prilagodljivi su svakoj osobi. Ovaj proizvod je poznat i pod nazivima alpin ski bibs te kao takav od skora popularan i na našem tržištu. Reklamirajte i odvojite svoju grupu ski polaznika od drugih, pomoću štampanih ski navlaka. Veoma se dosta koriste u svim sportovima za vreme takmičenja i kod organizovanja trka. Sportovi u kojim ih srećemo i tada ih koriste kao markere su: snowboard, biciklističke trke, skijanje na vodi, rolerijadi, maratonu i dr.

 

Promotivni peškiri – sigurno nisu prvi koji Vam padnu napamet kada je u pitanju reklamni materijal i izlaganje svoga brenda, ali su zapravo jedan od najefikasnijih promotivnih proizvoda.

Štampani peškiri su veoma dobri da se koriste u poslovne svrhe jer su interesantni masovnoj publici. Peškire koriste ljudi svih starosnih grupa i većeg ili manjeg nivoa prihoda. Reklamni peškir ima veliku otisnu površinu tako da poseduje dosta prostora da se postavi brend ili poruka koja se želi preneti. Mogu se koristiti u promotivne svrhe kao reklamni peškiri, mogu se koristiti kao peškiri sa ličnom porukom ili dizajnom, kao hotelski peškiri ili za spa centre, kao sportski peškiri, peškiri za jogu i sl. Materijal od kojih proizvodimo reklamne peškire je 100% poliester jedna strana, a druga 100% frotir. Štampa peškira je moguća u punom koloru tj. od ivce do ivice. Naši peškiri sa štampom po vašem izboru su zaista jedinstvena opcija koju treba razmotriti.