PRIVREDNE ZASTAVE SA LOGOTIPOM

Ono što je elegantan sat na lepo obučenoj osobi, to je i jarbol sa zastavama za kompaniju. Zastava sa logotipom kompanije kompletira vizuelni identitet. Privredna zastava je obeležje elegancije, moći i snage kompanije. Govori o vrednostima koje kompanija poštuje, pokazuju visine ka kojima teži u poslu.

 

Imamo više od dvadeset godina iskustva u proizvodnji privrednih zastava i preko pet hiljada zadovoljnih klijenata koji nam se iznova vraćaju. Na jarbolima velikog broja stranih i domaćih kompanija ponosno vijore zastave proizvedene kod nas.

 

Privredne zastave

Privredne zastave

Privredne zastave

Korporativne – privredne zastave proizvode se od poliestera mrežastog tkanja težine 115 – 125g/m2. U zavisnosti od atmosferskih uticaja kojima je zastava izložena, preporučujemo standardni poliester, tokom sunčanih dana ili mesh, rupičasto platno, koje omogućava duže korišćenje zastave tokom eksploatacije u zimskim uslovima. Štampa zastava u visokoj rezoluciji u punom koloru pruža mogućnost izrade najzahtevnijih motiva.

Standard zastava

Mesh zastava

Vršimo uslugu po sistemu “ključ u ruke”. U mogućnosti smo da ugradimo jarbole i izradimo zastave u skladu sa zahtevima kupca. Uvoznici smo fiberglas jarbola proizvedenih po švedskoj licenci. Jarboli su od poliestera u beloj boji, visine 6, 8, 10 i 12 metara. Jarbol je konusnog oblika, elastičan, trpi blago savijanje zbog čega je otporan na udare vetra i ostale atmosferske uticaje. Ne farbaju se, zbog čega su veoma jednostavni za održavanje.

 

Privredne zastave

Privredne zastave

Privredne zastave

Štampa zastava sa logotipom vaše kompanije za kabinete izrađuje se od krep satena. Može biti opšivena resama i postavljena na postolje od mesinga, prohroma ili drvenog postolja. Standardna visina koplja sa ukrasnim vrhom je 200 –  220 cm . Visina koplja može biti prilagođena prostoru u kome se zastava ističe. Postolje može biti sa jednim, dva ili tri kraka. Pored zastave sa Vašim logom može biti istaknuta i državna zastava Srbije, kao i zastava zemlje gosta iz inostranstva.

 

Privredne zastave

GMT privredne zastave

GMT privredne zastave

Stone zastave sa logotipom proizvodimo od krep satena i kaširane svile.
Zastave od krep satena šijemo duplo i opšivamo resama u boji po želji kupca. Preporučena dimezija zastava sa logom Vaše firme je 26x17cm. U skladu sa posebnim željama kupca izrađujemo i druge dimenzije.
Zastave od kaširane svile – kanvasa izrađuju se najčešće u dimenziji 20×10 cm. 20x15cm i 15×15 cm.
Zastave su opšivene šnurom u boji po Vašem izboru, mogu se postavljati na plastični, mesingani ili prohromski stalak.

 

Shodno Vašim potrebama, spremni smo da ponudimo izradu zastava sa vašim logotipom po veoma povoljnim cenama.

 

GMT stone privredne zastave

GMT privredne zastave

GMT privredne zastave

 

Pogledajte galeriju radova privrednih zastava