POSTOLJA I STALCI

POČETNA > PROIZVODI > POSTOLJA I STALCI

Ukoliko želite da upotpunite i zaokružite svoj vizuelni identitet, pored jarbola i zastava ispred objekta, potrebna Vam je i oprema za unutrašnju dekoraciju prostora.

Prostor u kome je istaknuta zastava na kabinetskom postolju, kao i stalak za stonim zastavicama na stolu kompletira vizuelni identitet i obogaćuje prostor na poseban način.

GMT Company u svojoj ponudi izrađuje širok asortiman dodatne opreme: kabinetsko postolje, stalak za stone zastavice grb RS i druge proizvode.

 

 

Postolja za zastave – kabinetska postolja

Kabinetsko postolje sa zastavom na poseban način dekoriše Vaš prostor. Isticanjem zastave unutar prostora jasno pokazujete da se držite svog identiteta, tradicije ili dajete na značaju važnim gostima. Postolje sa zastavom obavezan je dekor na konferencijama, samitima i forumima. Kabinetsko postolje i zastava može se postaviti u kancelariji, sali za sastanke, dvorani u salonu ili holu. Kabinetsko postolje sa zastavom neizostavan je detalj prilikom svečanih događaja, potpisivanja ugovora i svih drugih važnih događaja.

 

Kabinetsko postolje sastoji se od okrugle baze ( postolja ), sa jednim, dva ili tri otvora, u koja se postavlja koplje sa zastavom. Koplja za zastavu su u standardnoj visini 220 – 250 cm., a mogu se izraditi i u željenoj visini. Koplje na kraju ima ukrasni vrh ( finijal ).

 

Kabinetska postolja izrađujemo od mesinga, prohroma ili drveta. Drvena postolja i koplja su bajcovana u braon boji i lakirana.

 

Kabinetska postolja

Kabinetska postolja

Kabinetska postolja

Kabinetska postolja

Stoni stalak

Stalak za stone zastavice na elegantan način dekoriše sto u kancelariji, sali za sastanke, pultevima hotela i svakom drugom prostoru. Isticanje stone zastavice države iz koje imate posetu neretko se tumači kao prijateljski gest ukoliko to nije deo obaveznih pravila protokola.

 

U našoj ponudi imamo stalke za stone zastavice izrađene od više materijala. Stone stalke izrađujemo do PVC materijala, mesinga ili prohroma.

 

Baza stalka je kružnog oblika. Baza stonog stalka može imati jedno, dva ili tri koplja. Standardna visina koplja za stoni stalak je 30 ili 40 cm. u zavisnosti od veličine stone zastavice. Koplje za stalak na vrhu ima ukrasnu kuglu ili ukrasni šiljak ( finijal ).

 

 

Stoni stalci

Stoni stalci

Stoni stalci

Stoni stalci

Grb RS

Grb RS može biti veliki ili mali grb. Njihova upotreba je regulisana zakonom o upotrebi grba RS.Zakon o upotrebi grba RS

 

 

Mali grb Republike Srbije

Mali grb Republike Srbije

Veliki grb Republike Srbije

Veliki grb Republike Srbije

Grb RS izrađujujemo od mesinga, a mogu biti liveni ili gravirani. Grbovi mogu biti štampani na različitim materijalima, a isti mogu biti uramljeni. Izrađujemo grbove opština, sportskih klubova i porodica.

 

 

 

Pdf sa modelima kabinetskih postolja
Pdf sa modelima stalaka

 

Pogledajte galeriju radova postolja i stalaka