OPREMANJE SAJMOVA

POČETNA > PROIZVODI > OPREMANJE SAJMOVA

Sajmovi su prilika da se predstavite potencijalnim kupcima. Da biste bili primećeni često je potrebno kvalitetno osmisliti sajamski nastup. Trend u organizaciji sajamskih manifestacija je zamena PVC materijala sa tekstilnim materijalima. Osim što imaju daleko bolju ekološku komponentu, tekstilni proizvodi su lakši i jednostavniji za korišćenje i održavanje.

 

GMT Company može opremiti Vaš štand u potpunosti sa svim potrebnim reklamnim elementima kao što su: šator, suncobran, teleskopski jarbol, beach flag,..i dr.

 

 

Naš stručni tim prilagodiće Vaše želje potrebama, dok će štampa visoke rezolucije punog kolora istaći Vaš brend, logo ili neki drugi dizajn. Proizvodi kao sto su: Roll up, razne vrste banera, display wall ili pop up counter sa Vašim logotipom mogu bitijedan od elegantnih načina nastupa na sajmovima. Sajamske manifestacije pružaju mogućnost dekorisanja štandova tekstilnim banerima, posterima i drugima proizvodima iz našeg asortimana.

 

 

Roll up

Baner

Display wall

Pop up counter

3D modeli mogu predstavljati originalno Vaš proizvod prilikom promocija na raznim sajmovima i manifestacijama. 3D modele izrađujemo u željenom obliku i veličini. Zbog svoje veličine 3D model biće savršena reklama za Vaš proizvod.

 

 

3d modeli

3d modeli

3d modeli

3d modeli

GMT Company može opremiti Vaš štand rediteljskim stolovima i stolicama sa Vašim logom ili brednom po želji.sa Vašim logom ili brendom po želji. U našoj bogatoj ponudi proizvoda možete pronaći leazy bag fotelje i taburee koje izrađujemo u više oblika i veličina. Štampa u punom koloru sa raznim motivima doprineće Vašoj promociji, dok će se leazy bag ili tabure elegantno uklopiti na štandu.

 

 

Lazy bag

Tabure

Tabure

Rediteljska stolica

Za promotere možemo izraditi reklamne marame – ešarpe, reklamne šalove i druge proizvode iz našeg asortimana. Specijalno za Vas možemo izraditi promotivne setove sa Vašim logotipom ili brendom, koji mogu biti veoma elegantan poklon( reklamni jastučići, reklamne kecelje, krpice za naočare, reklamne torbe, zastavice… )

 

 

Ešarpe

Reklamni jastuci

Reklamne kecelje

Reklamne torbe