NAVIJAČKE ZASTAVE

Navijačke zastave

Svaki sportski događaj nezamisliv je bez navijača, a gde su navijači tu su i zastave. One su simbol pripadnosti klubu za koji se navija. Ogledalo naše radosti i tuge. Ponosno raširene u pobedi. Čvrsto priljubljene uz grudi u porazu. Imati svoju zastavu nije samo stvar prestiža, već i pokazatelj vernosti klubu.

 

Zahvaljujući modernoj tehnologiji u svojoj proizvodnji kompanija GMT Company može da odgovori na najmaštovitije želje svih navijača. Svaku vašu zamisao možemo da pretočimo u specijalno dizajniranu navijačku zastavu urađenu na uvoznim tekstilnim materijalima. Navijačke zastave dorađujemo po zahtevu i na način koji omogućava jednostavno korišćenje.

 

Pdf sa modelima navijačkih i kapitenskih zastava preuzeti ovde

 

Navijačke zastave

Navijačke zastave

Navijačke zastave

Navijačke zastave velikih formata izrađuju se od laganih, rupičastih materijala koji propuštaju vazduh, zbog čega nesmetano mogu da se šire preko celih tribina. Navijačke zastave velikih formata mogu da se izrađuju u obliku kruga, dresa i dr.

 

Navijačke zastave

Navijačke zastave

Navijačke zastave

Navijačke zastave nemaju propisane standardne veličine i većina se međusobno razlikuje po dimenzijama. Zbog toga smo u mogućnosti da izradu svake navijačke prilagodimoželjenim dimenzijama. Zastave većih formata rade se iz delova koji se nakon štampanja šiju na način da se sastavi ne primećuju.

 

Dovoljno je da nas kontaktirate i pošaljete kako treba da izgleda zastava na koju ćete biti ponosni, a za sve ostalo pobrinuće se naši dizajneri. Kod nas po vrlo povoljnim cenama možete poručiti navijačke ili kapitenske zastave.

 

NAVIJAČKI OGRTAČ – BODY FAN FLAG

Interesantan navijacki rekvizit, izradjen od laganih poliesterskih materijala, sa rukavima dovoljno širokim da se moze nositi bez obzira na godišnje doba, kao i vrstu garderobe, ( preko majcice, preko jakne i sl. ). Body fan flag – navijacki ogrtac, se stampa u bojama kluba ili sa motivima po želji u punom koloru u visokoj rezoluciji. Dimenzija navijačkog ogrtača je 150×90 cm. Boje su vidljive obostrano i postojane.

 

Navijački ogrtač

srpska zastava za ogrtanje

Navijački ogrtač

ogrtacke zastave

Navijački ogrtač

zastave za ogrtanje

Navijački ogrtač

Kapitenske zastave

Kapitenske zastave se koriste prilikom razmene poklona na sportskim događajima i obavezan su deo protokola pre početka utakmice. Kapitenske zastave daju značaj i bitno su obeležje svakog kluba.

Kapitenske zastave štampamo na krep satenu ili kaširanoj svili, trougloastog su oblika, ukrašene resama po želji. Svaka zastava ima mesingani ili drveni stapić, sa kuglicama na kraju i lančićem. To daje zastavi svečani izgled i mogućnost da se postavi uz ostale trofeje.

 

Kapitenske zastave

Kapitenske zastave

Kapitenske zastave

Pored kapitenskih zastava, izrađujemo i prelazne zastave klubova. Štampa je na krep satenu, u željenom obliku, a ukrašene su šnurom ili resama po želji kluba.

 

Prelazne zastavice

Prelazne zastavice

Prelazne zastavice

Kod nas pored zastava možete poručiti i sledeće navijačke rekvizite: Sedalice, navlake za leđa, navijačke šalove, zastavice za retrovizore, saka, klupske zastave.

 

Pogledajte galeriju radova navijačkih i kapitenskih zastava