EŠARPE-REKLAMNE MARAME

Ešarpe - reklamne marame

Ešarpe ili reklamne marame predstavljaju moderan modni detalj u svakodnevnoj upotrebi.
Povoljna cena ešarpi sa logom firme je efikasan način da se poveća svest o brendu. Reklamne marame – ešarpe idealne su za zaposlene koji direktno komuniciraju sa klijentima, promotere, volontere i drugo osoblje. Savršeno doprinose poslovnom izgledu u kombinaciji sa uniformom. Koriste se prilikom učešća na seminirama, sajmovima, izložbama, forumima i drugim manifestacijama…
Digitalna štampa daje mogućnost da kupac koristi neograničen broj motiva i boja. Materijal od kojih proizvodimo reklamne marame su antistatik i veoma lagani, posebno namenjeni za tu primenu,. Imamo mogućnost izrade reklamnih marama i ešarpi u više dimenzija i oblika (trouglaste, kvadratne, pravougaone). Moguće je poručiti marame sa štampom reprodukcija, po vrlo povoljnoj ceni.

Ešarpe

Ešarpe

Ešarpe

Pdf sa modelima i dimenzijama reklamnih marama preuzeti ovde

Bošče

Bošče za frizerske i kozmetičke salone obezbeđuju da na jedinstven način istaknete svoj logo, dizajn ili poruku koju želite. Bošče štampamo u sublimatik digitalnoj tehnologiji visoke rezolucije u punom koloru. Zbog toga je moguća štampa i najzahtevnijih motiva. Materijali od kojih izrađujemo bošče su antistatik, veooma lagani i posebno izrađeni za tu namenu, Održavanje je jednostavno, dozvoljeno je peglanje i pranje na 40 stepeni Štampu i izradu bošči za frizerske i kozmetičke salone svojim klijentima nudimo po veoma povoljnim cenama.

Bosca

Bosca

Bosca

Pogledajte galeriju radova ešarpi