Roll up DUO – Tekstilni roll up – Roll up Dable side

  • 02.07.2021
Roll up DUO – Tekstilni roll up – Roll up Dable side

GMT Company uglavno teži stalnim inovacijama i dovođenjem interesantnih proizvoda u oblasti tekstilne štampe na naše tržište. Tako i sad možemo da se pohvalimo Tekstilnim roll up-om koji poseduje sve kvalitete u odnosu na standardni roll up. 

GMT Company uglavno teži stalnim inovacijama i dovođenjem interesantnih proizvoda u oblasti tekstilne štampe na naše tržište. Tako i sad možemo da se pohvalimo Tekstilnim roll up-om koji poseduje sve kvalitete u odnosu na standardni roll up. Reč je o roll up koji smo mi nazvali Roll up Duo jer upravo kako i sam naziv govori to je o Roll-up koji ima tekstilnu štampu sa obe strane. Tako da za cenu jednog roll up-a dobijete dva sa različitim printom.

 

Rollup doubleside1 800x600px
Rollup doubleside2 800x600px
Rollup doubleside3 800x600px

Roll up DUO je konstrukcija od aluminijumskih šipki, koje se spajaju pomoću klik-klak sistema, postavljaju na dve nogice i tako se na montiranu konstrukciju navlači odštampano strech platno. Zategnutost se postiže postavljanje šnira (zipera) sa donje strane. Materijal koji se koristi za štampu je strech poliseter 200 g i specijalno pripremljen za ovu vrstu namene. Štampa se na printerima visoke rezolucije u sublimatik tehnologiji što Vam pruža veoma izuzetan print sa čitljivim tekstom na platnu.

 

Naši zadovoljni klijenti su ovaj proizvod Roll up Duo ocenili najvišom ocenom za (stabilnost, jednostavnost, visok kvalitet konstukcije i štampe, lakoća montaže, rentabilnost). Cena roll upa je dostupna na upit tj. zahtev za ponudu, jer se za veće količine odobrava rabat. Ovaj proizvod je stalno dostupan na lageru. Više o proizvodu na linku: Roll up.

 

Roll up Duo za sada posedujemo u dimenziji 85×200 cm, štampa je moguća sa prednje i zadnje strane (dva različita dizajna). Komplet ovog roll upa sadrži: konstukciju + platno sa printom + kutiju.

 

Pored Roll up Duo kod nas možete se opremiti i drugim promotivnim i reklamnim tekstilnim proizvodima kao: mobilni display sistemibrendirani šatoribeachflagbanerireklamni tekstil

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing