ZASTAVE VELIKIH FORMATA

Zastave velikih formata – idealne za korišćenje utakmicama ili kao reklama na velikim objektima. Za izradu zastava velikog formata imamo praktično rešenje gde se spojevi štampanih traka ne uočavaju i gotovo da su nevidljivi. To se postiže posebnim načinom šivenja. Štepovi su ojačani i duplo šiveni. Zastave velikih formata se štampaju digitalnom subli tehnologijom. Ova tehnologija obezbeđuje kvalitetnu štampu u punom koloru gde kupac nije uslovljen količinom.

 

GMT kompanija raspolaže tehnologijom i kvalifikovanim operaterima koji su u stanju da kvalitetno izrade zastave velikog formata. Dimenzije nisu ograničene. Izrađujemo ih na osnovu dostavljenog rešenja, a moguće je i da vam tim naših dizajnera ponudi predlog izgleda vaših XXL zastava.

 

XXL zastave se najčešće primenjuju na sportskim događajima ( utakmice ) i drugim manifestacijama. Materijali od kojih izrađujemo zastave velikih formata su poliester 75 – 125 gr/m2, što ih čini izuzetno laganim, ne gužvaju se što im uvek daje lep i elegantan izgled. Oblik XXL zastave može da bude kružni, ovalni, u obliku dresa i sl.

 

Zastave velikog formata

Zastave velikog formata

Zastave velikog formata

Zastave velikog formata

Da li ste znali?

Najveća zastava na svetu… Trenutno najveća zastava na svetu ima površinu 104.544 m2 što je veličina 19 fudbalskih terena. Izrađena je u Tunisu maja 2015. godine. Za nju je bilo je potrebno 80 kilometara tkanine, teške 12,6 tona. Ideju za najveću zastavu na svetu dobio je lokalni proizvođač tekstila.

 

Zastava iz Tunisa

Zastava iz Tunisa

Zastava iz Tunisa

Shodno Vašim potrebama, spremni smo da Vam ponudimo XXL zastave po veoma povoljnim cenama.