PVC GRAFIKA

 

PVC grafika

Vizuelni identitet vaše kompanije biće kompletiran izradom PVC banera, auto grafike, prozorske gafike, podne grafike, fasadne grafike, svetleće reklame ili nekog drugog proizvoda koje možemo izraditi za vaše potrebe.

 

GMT Company se bavi štampom na različitim PVC materijalima u visokoj rezoluciji. Latex tehnologija je ekološka, postojana i pruža visok kvalitet kako same štampe,tako i finalnog proizvoda. Naš stručni tim pomoći će vam da od ideje do finalnog proizvoda dođete na jednostavan način.

 

Auto grafika

prozorska-grafika-gmt-2_veca

Prozorska grafika

Fasadna grafika

Bilbord

Auto grafika

Vaše dostavno vozilo ( putnički automobil, kombi, pik up ) može biti efkasna pokretna reklama. Danas je auto grafika postala sastavni deo kompletiranja vizuelnog identiteta svake kompanije koja želi da bude primećena.

 

Auto grafika može se postaviti na svako putničko ili dostavno vozilo. Postoji više mogućnosti ispisa na vozilu. Brendiranje kompletnog vozila ili ispisa katovanom folijom, naš tim će obaviti stručno i profesionalno. Dizajn za auto grafiku prilagođava se Vašim željama i mogućnostima shodno vozilu na koji se brendira.

 

Auto grafiku izrađujemo na najsavremenijim mašinama u punom koloru visoke rezolucije.Koristimo folije renomiranih svetskih proizvođača,koji nam garantuju visok kvalitet štampe i dugotrajnost eksploatacije. Brendiranje svih metalnih, plastičnih i staklenih površina vozila vrši se postavljanjem samolepljive PVC folije bez prepravki ili oštećenja vozila. Za zakrivljene površine koristi se visokokvalitetna „Avery High Quality’’ folija,a kod staklenih površina postavlja se „One Way vision’’ folija koja omogućava da sa unutrašnje strane vozila stakla ostanu prozirna.Moguće je štampati i nalepnice ( stikere ), a katovanjem folije možemo u boji iseći i logo Vaše firme.

 

Garantni rok za auto grafiku je 3 – 5 godina u zavisnosti kako se vozilo održava. Način na koji održavate vaše vozilo može znatno da skrati vek trajanja PVC folije. Zato vam preporučujemo da pranje vozila bude isključivo ručno, bez upotreba agresivnih hemikalija. Takođe treba izbegavati pranje u perionicama koje koriste četke i beskontaktno pranje.

Cat folija

Cast folija

One way vision

Bilbordi

Bilbordi zauzimaju sve važniju ulogu u domenu reklamiranja. Mogu biti prosvetljeni i osvetljeni. U zavisnosti od toga print se radi na frontlitu, backlitu, bluebacku ili PVC foliji. Naša štamparija nije ograničena izgledom i formatom željenog bilborda. Digitalna štampa u punom koloru na kvalitetnim medijama, daje Vam reprezentativan izgled reklamen na bilbordu. Pomoću našeg dizajn tima možete na brz i jednostavan način obezbediti reklamu Vaše kompanije. Ekipe na terenu postavljaju štampu u vrlo kratkom vremenskom periodu. U prilici smo da ponudio najpovoljnije cene bilbord štampe u našoj štampariji.

 

Bilbordi

Bilbordi

Bilbordi

Fasadna grafika

Fasadna grafika zauzima sve značajnije mesto u oblasti marketinga. Fasadna grafika je uglavnom izrađuje u velikom formatu što je čini izuzetno vidljivom od strane velikog broja ljudi.

 

Štampa se digitalnom latex tehnologijom na raznim medijama u punom koloru. Materijali na kojima se štampa su PVC mesh i PVC cerada/frontlit ( različite težine ). U pitanju je tehnologija štampe na materijalima koji su perforirani (mech) što omogućava prolaz vetra kroz baner. Njihovim spajanjem (varenjem) dobijaju se mega baneri neograničenog formata. Ivice se ojačavaju i na njih postavljaju hromirane ringlice, kako bih što jednostavnije mogli da se postave na fasadu ili konstrukciju na zidu zgrade.

 

Fasadna grafika

Fasadna grafika

Fasadna grafika

Podna grafika

Podna grafika zauzima sve veću primenu kao vid marketinškog reklamiranja proizvoda ili firme. Print se štampa direktno na PVC foliji, potom laminira ( tečnom laminacijom ili specijalnom folijom ) protiv grebanja i habanja.Tako pripremljena štampa spremna je za lepljenje na odgovorajući pod.

 

Podna grafika ima primenu u velikim supermarketima, u sportskim halama, u hodnicima poslovnih prostorija, apotekama, autsalonima,i dr. Predstavljaju povoljan i atraktivan način oglašavanja firme,brenda ili specijalnog proizvoda.

 

Podna grafika

Podna grafika

podna-grafika-gmt-16_veca

Podna grafika

Prozorska grafika

Kompletirajte svoj vizuelni identitet prozorskom grafikom. Isticanjem brenda, proizvoda ili usluge na prozorskoj grafici postižete elegantan način reklamiranja široj javnosti. Prozorska grafika se postavlja na izlog radnje, salona, kancelarija i drugog poslovnog prostora.

 

Štampa je punog kolora visoke rezolucije na PVC foliji koja verno prikazuje Vaš logo, brend ili poruku koju želite da istaknete, uz mogućnost štampe na PVC foliji mat i sjajnoj. Nudimo vam mogućnost i katovanja folije kojom takođe možete brendirati Vaš izlog na jedinstven način. Ukoliko je potrebna dnevna svetlost u lokalu koristi se One Way vision ( rupičasta ) folija. Štampana reklama pokriva staklenu površinu i onemogućava posmatrača da vidi unutrašnjost objekta, dok se kroz poleđinu jasno vidi spoljašnjost uz efekat toniranog stakla. Ovim načinom iskorišćavate postojeće staklene površine kako bi privukli pažnju klijentima.

 

prozorska-grafika-gmt-17_veca

Cat folija

One way vision

PVC folija

Svetleće reklame

Svetleće reklame se izrađuju od aluminijumskih profila u željenoj dimenziji i mogu biti jednostrane ili dvostrane željenog oblika.Štampa se solventnim ili UV bojama direktno na prosvetljenu kliritnu ploču ili na samolepljivu foliju. Unutar reklame nalaze se neonske lampe ili LED diode za rasvetu, a frontalni deo može biti od kirita ili alubonda. Laserskim sečenjem Vašeg logotipa od klirita ili alubonda postiže se efekat trodimenzionalnih slova.

 

Svetleće reklame mogu se instalirati u unutrašnjimi u spoljnimuslovima.

 

Svetleća reklama

Svetleća reklama

Svetleća reklama

 

Pogledajte galeriju radova PVC grafike