PROMO DISPLAY SISTEMI

Promo display sistemi

GMT Company vam može pružiti svu stručnu pomoć prilikom odabira promo display sistema, kao i izrade originalnog dizajna. Promo display sistemi su neizostavni prilikom sajamskih manifestacija, promotivnih izlaganja, na festivalima, seminarima i drugim događajima gde želite da uputite poruku, istaknete svoj brend ili naziv i logo svoje kompanije. Promo display sistemi mogu se koristiti u razne promotivne svrhe, dok promenom idejnog rešenja i zamenom medije možete koristiti istu konstrukciju više puta. Ove konstrukcije su lako prenosive i jednostavne za upotrebu. Upoznajte se sa ponudom promo display sistema koje smo spremili za vas.

ROLL UP

Štampa uključuje pun kolor na baneru (cerada,poliester ili polipropilen). Po potrebi moguće je menjati samo štampu, a konstrukcija se može koristiti za više reklamnih banera (promocija). Reklamu sačinjavaju sledeći elementi: konstrukcija, tašna i štampa
Dimenzije su sledece: (visina x širina) 200x85cm,200x100cm,200x120cm.

Roll up

Roll up

Roll up

DISPLAY WALL

Najnoviji modularni displej. Dolazi sa teleskopskim roll-down mehanizmima i neograničenim mogućnostima kombinovanja dimenzija. Idealan je za razne kampanje.

Display wall

Display wall

Display wall

BACKBOARD

Konstrukcija od aluminijuma lake montaže, uključuje rasvetu i kofer za transport. Print se radi na PVC foliji koja se kašira na juvidurutj konstrukciji dimenzija 415x230cm

Backboard

Backboard

Backboard

POP UP COUNTER

Rasklopivi pult sa magnetnim nosačima i gornjom pločom od drveta ili forexa.Poznat je i pod nazivom Info-pult.

Pop up counter

Pop up counter

Pop up counter

PROMO PULT

Konstukcija je od plastike i može biti ovalna i četvrtasta,a natpisna ploča može biti u željenom obliku.Print se radi na foliji koja se kašira na pult uz mogućnost promene reklame.

Promo pult

Promo pult

Promo pult

KLIK RAM

Predstavlja lako izmenjiv sistem reklamnih poruka koji omogućava dnevno ažuriranje podataka koji se prezentuju klijentima. Izrađuju se u raznim dimenzijama, montaža je laka i jednostavna.

Klik ram

Klik ram

Klik ram

POSTER LAJSNA

Predstavljaju idealno rešenje i lak sistem za promenu reklamnih poruka (medija). Poster lajsne izrađujemo u željenoj dužini i prilagođavamo veličini postera na koji se montiraju.

Poster lajsna

Poster lajsna

Poster lajsna

SVETLEĆI DISPLAY

Svetleći display sistemi su veoma praktičan način da privučete pažnju prolaznika. Display sistemi izrađuju se po meri. Svetleći display sistemi u sebi sadrže diode koje prosvetljavaju medije (grafiku), zbog čega su boje veoma intenzivne.

Svetleći display

Svetleći display

Svetleći display

Pogledajte galeriju radova promo display sistema