Press Room – Event Room

press room event room

Display room sa zakrivljenim oblikom je skrenuo kako nama pažnju tako i našim prvim kupcima. Veoma neodoljiv dsiplay koji ima primenu na raznim manifestacijama, događajima, manjim ili većim promocijama-kampanjama. Pleni svojim izgledom, lakoćom montiranja i neodoljivom štampom na tekstilu. Može da vam posluži i kao mala kancelarija na otvorenom ili zatvorenom prostoru. Budite prvi i jedinstveni u posedovanju ovog pressroom display !!!

 

Press room slika1 800x600px
Press room slika2 800x600px
Press room slika3 800x600px

Konstrukcija je proizvedena od aluminijumskih šipki koje se sklapaju klik-klak sistemom. Preko sklopljene konstrukcije se navlači odštampano i sašiveno strech platno i u donjem delu konstukcije se platno zateže šniranjem pomoću zipera. Štampa je po Vašoj želji i sa obe strane tj. napred i pozadi. Montaža ovog display sistema (press room) ne zahteva nikakav alat, a obavlja se lako i za samo 7 minuta.

 

Cenu press rooma možete dobiti upitom na naš email. Posedujemo stalnu količinu ovog proizvoda na lageru. Oblik konstukcije koji posedujemo je u jednoj dimenziji i to 300×200 cm, sa unutrašnjim uglom ili dubinom od 165 cm. Više na starnici Reklamni display sistemi. Konstrukcija je namenjana prvenstveno upotrebi u unutrašnjem prosotu – indoor. Komplet Press room ili Event room sadrži (konstrukciju + odšampano platno + torba).

 

Uz ovaj prelep proizvod za uređenje Vašeg štanda ili za manifestacije, kod nas možete poručiti po povoljnim cenama i mobilni display sistemi, brendirani šatori, beachflag, baneri, reklamni tekstil