gmt-promo-tekstil_gmt_hed-1

 

Posebna ponuda tekstil printa

 

 

Lazy bag

Lazy bag

Lazy bag

Lazy bag

Izrađuje se od specijalnog poliesterskog platna 200 – 240 gr/m2. otporan na habanje. Digitalna sublimatik štampa u punom koloru, otporna na sve uslove habanja i metode pranja. Lazy bag se izrađuje u tri veličine: M, L, XL.

 

Puni se expandiranim kuglicama ( stiropor ). Lazy bag je veoma lak za održavanje, ima anatomski oblik za sedenje, lako je prenosiv. Uklapa se u svaki prostor.

 

navijacki salovi

Navijački šalovi

fudbalski navijacki_salovi_gmt

Navijački šalovi

klubski salovi stampa

Navijački šalovi

 

Šalovi navijački i reklamni

Štampa i izrada navijačkih, reklamnih i nacionalnih šalova na satenu 140 – 200 gr, po želji kupca. Digitalna sublimatik štampa daje jasne i jarke boje koje su otporne na sve uticaje ( pranje i peglanje ). Standardna veličina šalova je 120×15 I 150×15 cm.

 

Moguća je izrada šalova i u drugim veličina po želji kupca. Šalovi su duplo štampani i šiveni, a po krajevima su ukrašeni resama u raznim bojama.

 

reklamni jastuci stampa

Reklamni jastuci

reklamni ukrasni jastuci print

Reklamni jastuci

navijacki jastuci stampa

Reklamni jastuci

 

Jastučići

Štampaju se u digitalnoj sublimatik štampi u punom koloru. Štampa je ekološka i otporna na sve uticaje i habanje. Dimenzija i izbor motiva jastucica po zelji kupaca. Štampa sa obe strane jastučeta, mogućnost različitih motiva na stranama. Dostupne su dve vrste materijala za izradu mat i sjaj.

 

reklamne kecelje stampa delta ice cream

Reklamne kecelje

reklamne kecelje stampa jamie oliver

Reklamne kecelje

reklamne kecelje stampa kratka crno zlatna

Reklamne kecelje

 

Reklamne kecelje

Izrađuju se od poliesterskog materijala ( 140gr/m2 ) u više vrsta i veličina. Štampa po želji kupca u punom koloru, sa logotipom ili drugim motivima. Reklamne kecelje su idealne za promocije i prezentacije. Digitalna sublimatik štampa otporna na sve uticaje I habanje, zbog čega je dozvoljena i upotreba svih sredstava za skidanje fleka i sl.

 

promotivne torbe coca cola stampa

Reklamne torbe

promotivne torbe sa uckurima print

Reklamne torbe

promo reklamne torbe print gmt

Reklamne torbe

 

Reklamne torbe

Štampa prilagođena vašem zahtevu u punom koloru, sa vašim brendom, logotipom ili motivom po želji. Oblik i dimenzija torbice po po Vašoj želji. Štampa na torbici je digitalna sublimatik otporna na habanje i pranje. Materijal mat ili sjajni od 110 do 300 gr.  Reklamne torbe su idealan proizvod za Vašu promociju – prezentaciju ili VIP poklon.

 

reklamna marama esarpa print omv

Ešarpe

reklamne marame esarpe print bela teget crna

Ešarpe

reklamne marame esarpe print gmt 10

Ešarpe

 

Ešarpe

Štampa i izrada ešarpi po zahtevu kupca u punom koloru. Motivi, dimenzija i dizajn prilagođen potrebi i želji kupca. Idealno za promocije, VIP poklon i druge namene.

 

krpica za naocare amstel

Krpice za naočare

korporativne krpice za naocare gmt

Krpice za naočare

krpica-za-naocare-gmt-3

Krpice za naočare

 

Krpice za naočare

Krpice za naočare izrađujemo u punom koloru sa motivima ili logotipom koji Vi izaberete. Dimenzija 18×15 cm. Krpice su od specijalnog materijala renomoranog proizvođača VILEDA. Mogućnost obostrane štampe.

 

Pašteta tabure

Taburići

Valjak tabure

 

Taburići

Taburići brendirani po Vašoj želji sa logotipom i drugim motivima po vašem izboru. Idealno za mobilni marketing, opremanje u enterijeru i exterijeru. Materijal 200 gr poliester. Jednostavno održavanje, štampa orporna na habanje UV zračenje.

 

Molimo Vas da nas kontaktirate, za više informacija o ovim aktuelnim akcijama

Povratak na akcije