gmt-satori_head_gmt

 

Proizvodi za događaje na otvorenom prostoru

 

Clasic strong 3.5×3.5

Clasic strong 3×3

Standard beach
fi180 cm

Suncobrani

Reklamni suncobran je idealan za reklamiranje određenog proizvoda, kompanije i sl. Pogodan za kafiće, restorane, sajamske manifestacije, razne promocije.Materijal ( platno za suncobrane ) impregniran – vodootporan poliester tezine od 180 – 300 gr/m2, otporan na prasinu, prljanje kao i UV zračenje. Boje kojima se štampaju suncobrani su ekološke, postojane na sve atmosferske uticaje, vodootporne. Dizajn i štampa je prilagođena zahtevu kupca. Nudimo i mogućnost rebrendiranje suncobrana, odnosno zamene platna.

 

Šator

Šator

Šator

 

Šatori

Šator je idealno mobilno rešenje za raznovrsne prilike: sajamske manifestacije, prezentacije, turnire, razna društvena događanja itd. Aluminijumska konstrukcija jednostavna za montažu, rukovanje i transport. Konstrukcije su dimenzije 300x300x200cm. Platno je impregnirarani – vodootporni poliester težine 180g/m2 do 300 gr/m2, antistatično na prašinu, prljanje i otporno na UV zračenje. Boje su na vodenoj bazi ( eko-boje ), postojane, otporne na sve atmosferske uticaje. Dizajn platna i kombinacija brendiranih stranica se podešava prema zahtevima kupca u punom koloru. Mogućnost rebrendiranje ( zamenu ) platna.

 

Beach flag Delphin

Beach flag Shark

Beach flag Suza

 

Beach flag

Beach flag idealan za unutrašnji ili spoljašnji prostor. Dinamičan i jedinstven način reklamiranja kompanije, proizvoda, usluge… Idealan za dogadjaje kao što su: festivali, sajmovi, izložbe, sportski događaji, kao i reklama ispred i unutar poslovnog prostora. Beach flag se izradjuje od fiberglasa, zbog čega je konstrukcija veoma lagana, elastičnost omogućuje postavljanje platna – zastave u više oblika. Zastave štampane u punom koloru na poliesterskom materijalu ( standard flag ili mesh ). Može se postaviti na zemlju, na asfalt, beton, pesak…

 

U ponudi imamo tri modela Beach flag zastava u više dimenzija:

Model SHARK preuzmite ovde
Model Delfin preuzmite ovde
Model SUZA preuzmite ovde

 

Ležaljka

Ležaljka

Ležaljka

 

Ležaljke

Brendiranje ležaljki po vašoj želji u punom koloru sa logotipom ili motivima koje izabarete. Materijal je 200 -300 gr/m2 poliester. Materijal specijalno pripremljen za tu namenu. Jednostavan za održavanje ( pranje, peglanje ), otporan na vodu, UV zračenje, habanje i slično. Digitalna sublimatik štampa omogućava postojanost boja, stampu u punom koloru u visokoj rezoluciji. Mogućnost uklapanja dizajna u vaš ambijent.

 

Rediteljska stolica

Rediteljska stolica

Rediteljska stolica

 

 

Rediteljske stolice

Brendiranje rediteljskih stolica po vašoj želji. Idealne za mobilni marketing, opremanje enterijera i exterijera. Materijal je 200-300 gr/m2 poliester. Specijalno izradjen za tu namenu. Jednostavno održavanje ( pranje peglanje ), otporan na sve uticaje habanje, UV zracenje i vodu. Digitalna sublimatik štampa omogućava dug vek trajanja, jasne boje I štampu u visokoj rezoluciji.

 

promo jastuci

3 d modeli

3d-model-gmt-12

3 d modeli

promo jastuk

3 d modeli

 

 

3 d modeli

Digitalna direktna štampa i izrada 3D modela od različitih vrsta materijala sa punjenjem od koflina, polipropilenskim ( stiropol ) kuglicama i sl. Veličina i oblik po želji kupca. Atraktivno i originalno rešenje za promociju vašeg proizvoda, brenda, firme.

 

Molimo Vas da nas kontaktirate, za više informacija o ovim aktuelnim akcijama

Povratak na akcije