gmt-opremanje-sajmova-header-1

 

Proizvodi za događaje za unutrašnji prostor

 

 

Backboard

Backboard

Backboard

Backboard

Backboard konstrukcija od aluminijuma upakovana u kofer. Vrlo jednostavna za montažu i lagana za transport. Print na PVC foliji u punom koloru visoke rezolucije i kaširanje ( lepljenje ) na juvidur tj. konstrukciju. Dimenzija konstrukcije: 415×230 cm.

 

Roll up

Roll up

Roll up

Roll up

Roll up baner štampan u punom koloru visoke rezolucije po zahtevu kupca. Materijali koji se primenjuju za njegovu izradu: cerada, poliester ili polipropilen, ( izbor materijala po zelji ). Moguća je zamena samo printa bez kupovine konstrukcije . Konstrukcija se može koristiti za više reklamnih ( promocija ). Roll up se sastoji od : konstrukcije, torbe i štampanog materijala. Dimenzije roll up-a: ( visina x širina ) 200x85cm,200x100cm,200x120cm,200x150cm.

 

Promo pult

Promo pult

Promo pult

Promo pult

Promo pult sa konstukcijom od plastike. Dva oblika: ovalan pult i četvrtasti. Natpisna ploča moze biti u željenom obliku . Print se radi na PVC foliji u punom koloru koja se kasnije kašira ( lep i) na pult. Mogućnost zamene PVC folije – printa.

 

Pop up counter

Pop up counter

Pop up counter

 

Pop up counter

Pop up Counter – rasklopivi pult sa magnetnim nosačima i gornjom pločom od drveta ili forexa.  Poznat je i pod nazivom Info – Pult. Štampa u punom koloru. Jedsnostavna primena.

 

Display wall

Display wall

Display wall

 

Display wall

Display wall – Najnoviji modularni displej. Dolazi sa teleskopskim roll – down mehanizmima i neograničenim mogućnostima kombinovanja dimenzija, Idealan je za razne kampanje. Štampa visoke rezolucije u punom koloru po zelji kupca. Jednostavna montaža.

 

Klik ram

Klik ram

Klik ram

Klik ramovi

Klik ramovi predstavljaju lako izmenljiv sistem reklamnih poruka koji omogućava dnevno ažuriranja podataka koji se prezentuju klijentima.Postoje u raznim dimenzijama i omogućavaju brzu i laku montažu.

 

Molimo Vas da nas kontaktirate, za više informacija o ovim aktuelnim akcijama

Povratak na akcije