Pop up counter – promotivni pult

pop up counter promotivni pult

Sasvim jedan novi proizvod na našem tržištu od sada dostapan kao promotivni proizvod u GMT Company.

Promotivni pult ili pop up counter je brzo rasklopiv i sklopiv reklamni pult .Ovaj pristupačni šalter (pult) može biti alternativa bilo kojem redovnom radnom stolu. Pop up pultovi postaju sve popularniji zbog svog uglađenog izgleda i prenosivosti. Koriste se na sajmovima,govornim događajima,za deljenje promotivnog materijala,prezentacije i dr.

Pop up Counter je pravougaonog oblika sa konstrukcijom koja je izuzetno stabilna. Dimenzija namontiranog pulta je 106×45,5cm (print : 98,5×98,5x45cm),težina 11,5kg .Poseduje gornju drvenu ploču i jednu središnju policu za odlaganje stvari. Na ovaj promo pult se motira grafika tj.štampa na tekstilu i to pomoću čičak trake. Konstrukcija je od aluminijuma sa bočnim ojačanjima i za motažu nije potreban alat.

novosti-popup2
novosti-popup2
novosti-popup1

Promo pult se brzo postavlja I prenosi ,uz samo nekoliko sekundi baner se pričvršćava na konstukciju. Lagani materijal I dizajn čine da su ovi pultovi odlični za nošenje na putovanja. Lako mogu da se prevoze u automobilu ili da se nose u prtljagu aviona. Cena pop up countera je veoma povoljna.

pop up (8)
pop up (5)

Vaš logotip ili promotivna poruka je potpuno prilagodljiva promo pultu I uz našu subimatik digitalnu štampu svaki detalj se štampa kako ste zamislili. Zahvaljući ovoj tehnologiji dobijate veoma oštre I žive boje. Sublimatik tehnologija osigurava sa će vaš dizajn izgledati jednako sjajno na našem tekstilnom materijalu kao I bilo gde drugde da ste odštampali. Materijal je posebno pripremljen za ovu vrstu štampe I namenu, a pruža otpornost na savijanje I naravljen je da izdrži godine putovanja I upotrebe. Tekstilni pop up counter je idealna su zamena za klasične promo pultove koje zahtevaju lepljenje pvc grafike na juvidur ploče.

novosti-popup8
novosti-popup5
novosti-popup6

Naši povoljni pop up counteri nude vam veliku vrednost ,zato zaustavite kupce sa ovim štampanim pultom I sigurno ćete ostaviti utisak. Brzim I lakim postavljanjem promo pulta imaćete Više vremene da se posvetitie Vašim budućim kupcima.

Mogućnost štampe pojedinačnih ili perosnalizovanih peškira možete pogledati i poručiti na našem webshop sajtu: www.prodajagmt.rs

Zainteresovana pravna lica mogu pogledati i poručiti naše proizvode putem sajta www.gmt.rs