O NAMA

GMT Companyje osnovan 1993 godine, kao kompanija za proizvodnju i usluge u oblasti grafike,marketinga i trgovine. Bavimo se digitalnom štampom velikih formata za unutrašnju i spoljnu upotrebu u oblasti tekstila, po čemu smo jedinstveni na ovim prostorima. Štampamo i izrađujemo: zastave, banere, jarbole, beach flag zastave, suncobrane, šatore, tende, bean bag fotelje, reklamne kecelje, torbice, jastučiće, šalove, trakaste zavesa…
GMT Company prati inovativne tehnologije u oblasti digitalne štampe i investira u najsavremeniju opremu. Zbog toga smo u mogućnosti da pružimo visok kvalitet štampe velike produkcije. Kapaciteti naše proizvodnje na dnevnom nivou su preko 2500 kvadratnih metara štampe.

Odlikujemo se:
– visokom rezolucijom štampe
– velikim kapacitetima
– povoljnim cenama
– kratkim rokovima izrade
– izuzetnim kvalitetom materijala i štampe

Bisnode Srpski jezik

AAA Bisnode

Bisnode Engleski

Na osnovu poslovnih rezultata ostvarenih tokom 2015. godine, zadovoljavamo kriterijume bonitetne izvrsnosti koje, u skladu sa procenom kompanije BISNODE.
Naša kompanija se nalazi među 2% privrednih subjekata u Srbiji koja poseduje bonitetnu ocenu AAA, što je ujedno najbolja bonitetna ocena koja postoji.