NOVO U PONUDI TEKSTILNE ALU FRAME REKLAME

Tekstilni Alu Frame-LED Box sistemi za promocije

 

TEKSTILNI ALU FRAME – BOX SISTEMI

 

Svetski trendovi diktiraju novine u oblasti marketinga i grafičkih vizuelnih rešenja.

Stručni tim u GMT Company je u proteklom periodu ulagao u razvoj novih proizvoda.

 

TEKSTILNI ALU FRAME – box sistemi čine dva proizvoda, od kojih je jedan ne prosvetljen ( tekstilni alu frame ), a drugi prosvetljen led diodama ( tekstilni alu led box ). GMT Company je razvio svoju proizvodnju u potpunosti kada je u pitanju izrada aluminijumskih konstrukcija ( ramova ili kutija ) i svega što čini ove proizvode kompletnim. Dugogodišnje iskustvo u digitalnoj štampi na tekstilu, obavezalo nas je da obezbedimo najkvalitetnije materijale, kao i visok kvalitet štampe tekstilnih medija koje se postavljaju na konstrukcije.

 

Ovi proizvodi su idealni za promocije, reklamiranje brendova a samim tim i stvaranje vašeg vizualnog identiteta.

 

 

 

TEKSTILNI ALU FRAME sistemi

 

Izradjuju se od aluminijumskih profila 15/23mm. Dimenzija se prilagodjava zahtevima kupca. TEKSTILNI ALU FRAME SISTEMI su predvidjeni za montažu na zid ili kao visilice u prostoru, izlogu i drugim mestima. Frame sistem nije prosvetljen, čini ga ram, na koji se veoma jednostavo i brzo, bez upotrebe  alata, postavlja ili vrši zamena tekstilne medije.  Štampa medije na tekstilnom materijalu 180-220 gr/m2 u punom koloru, visoke rezolucije pružice realističan prikaz brenda koji želite da prezentujete. Tekstilni baner je prilagodjen veličini rama i opšiven silikonskom trakom koja se jednostavno i brzo postavlja u ram.

TEKSTILNI ALU FRAME sistemi, dozvoljavaju nadgradnju i promenu dimenzije ramova, kao i zamenu printa shodno Vašim potrebama.

 

 

Alu Frame 15mm

Alu Frame 15mm

Alu Frame 15mm

Alu Frame 15mm


 

TEKSTILNI ALU LED BOX sistemi

 

Izradjuju se od aluminijuma profila dubine 80 do 120 mm, dok se dimenzija prilagodjava potrebama kupca. TEKSTILNI ALU LED BOX sistemi mogu biti podnostojeci, mogu se postavljati na zid ili kao viseći box sistemi. Ovi sistemi u sebi poseduju kvalitetnu LED rasvetu, napajanje i druge elemente renomiranih svestkih proizvodjača, na koje je obezbedjena dugogodišnja garancija.

 

TEKSTILNI ALU LED BOX sistemi obezbedjuju da se na njih postavi tekstilni print sa jedne ili dve strane, ( jednostrano ili obostrano ), sto ga čini veoma praktičnim.  Štampa na tekstilnom backlight materijalu pružiće realističan prikaz Vašeg brenda ili proizvoda koji želite da predstavite. TEKSTILNI BACKLIT, kao i SUBLI ŠTAMPA, obezbedjuju izuzetno jarke i pune boje, zbog čega su ovi sistemi broj jedan u svetu kada je reč o ovom vidu reklame.  Tekstilni backlight se štampa prema već definisanoj dimenziji konstrukcije,opšiva se silikonskom trakom i vrlo se lako postavlja u žlebove konstukcije. Tako dobijamo displej sa savršeno zategnutim platnom,bez boranja. TEKSTILNI ALU LED BOX sistemi zbog svoje jednostavnosti pružaju veoma brzu  zamenu medije (printa), što vam pruža mogućnost ne ograničenih kampanja vešeg brenda.

 

Alu Led Box 80mm

Alu Led Box 80mm

Alu Led Box 80mm

Alu Led Box 80mm