NOVI PROIZVOD – BANNERBOW

Navikli smo da stalno uvodimo novitete I pratimo svetsko tržište u primeni tehnologije I novih proizvoda vezanih za brending marketing. Naše dugogodišnje iskustvo u oblasti digitalne štampe na tekstilu I izrade proizvoda u digitalnoj sublimatik tehnologiji,nas upravo ohrabruje u primeni noviteta.

 

Postavili smo standarde u izradi svih naših proizvoda ,a naravno prateći Vaše zahteve I želje. Primenjujemo najsavremeniju tehnologiju u digitalnoj štampi na tekstilu I koristimo najsavremenije materijale (tekstil) za njihovu izradu prateći sve neophodne standarde.

 

Pored mogućnosti za izradu I štampu sadašnjih proizvoda (zastava ,baneri, rollup, šator,tenda, suncobran,displej paravan,ledbox sistem,slika na tekstilu ,brend kecelja, jastuče,lightbox svetleća reklama,trakasta zavesa,backwall ili backdrop, JarbolBeachflagBlockflag, idr) uvodimo novi proizvod koji će nadmašiti sva očekivanja.

 

U pitanju je Bannerbow reklamna konstrukcija sa platnom. Odštampana u digitalnoj sublimatik tehnologiji ,savršenih kolora I perfektne izrade. Ovaj baner ponudiće Vam jedinstven način reklamiranja na našim prostorima. Pomoću Bannerbowa I njegovih lukova možete napraviti prostor za izlaganje u unatrašnjem ili spoljašnjem prostoru. Baner sa štampom ima primenu u svim industrijama počev od automobilske, ugostiteljske, advertising agencija I dr.

 

Uskoro ćete imati prilike da Bannerbow poručite u Našoj kompaniji !!!

Pratite naše novosti I ne propustite priliku da budete prvi.

 

Više o svim ostalim proizvodima kao I online prodaji možete videti ovde I ovde.