NOVI PROIZVOD – BANNERBOW

header new product bannerbow

Navikli smo da stalno uvodimo novitete I pratimo svetsko tržište u primeni tehnologije I novih proizvoda vezanih za brending marketing. Naše dugogodišnje iskustvo u oblasti digitalne štampe na tekstilu I izrade proizvoda u digitalnoj sublimatik tehnologiji,nas upravo ohrabruje u primeni noviteta.

Postavili smo standarde u izradi svih naših proizvoda ,a naravno prateći Vaše zahteve I želje. Primenjujemo najsavremeniju tehnologiju u digitalnoj štampi na tekstilu I koristimo najsavremenije materijale (tekstil) za njihovu izradu prateći sve neophodne standarde.

Pored mogućnosti za izradu I štampu sadašnjih proizvoda (zastava ,baneri, rollup, šator,tenda, suncobran,displej paravan,ledbox sistem,slika na tekstilu ,brend kecelja, jastuče,lightbox svetleća reklama,trakasta zavesa,backwall ili backdrop, JarbolBeachflagBlockflag, idr) uvodimo novi proizvod koji će nadmašiti sva očekivanja.

Banner bow štampa
Banner bow konstrukcija i delovi
Banner bow digitalna štampa

U pitanju je Bannerbow reklamna konstrukcija sa platnom. Odštampana u digitalnoj sublimatik tehnologiji ,savršenih kolora I perfektne izrade. Ovaj baner ponudiće Vam jedinstven način reklamiranja na našim prostorima. Pomoću Bannerbowa I njegovih lukova možete napraviti prostor za izlaganje u unatrašnjem ili spoljašnjem prostoru. Baner sa štampom ima primenu u svim industrijama počev od automobilske, ugostiteljske, advertising agencija I dr.

Uskoro ćete imati prilike da Bannerbow poručite u Našoj kompaniji !!!

Pratite naše novosti I ne propustite priliku da budete prvi.

Više o svim ostalim proizvodima kao I online prodaji možete videti ovde I ovde.