NOVI PROIZVOD – BANNERBOW

header new product bannerbow

Navikli smo da stalno uvodimo novitete i pratimo svetsko tržište u primeni tehnologije i novih proizvoda vezanih za brending marketing. Naše dugogodišnje iskustvo u oblasti digitalne štampe na tekstilu i izrade proizvoda u digitalnoj sublimatik tehnologiji,nas upravo ohrabruje u primeni noviteta.

 

Postavili smo standarde u izradi svih naših proizvoda, a naravno prateći Vaše zahteve i želje. Primenjujemo najsavremeniju tehnologiju u digitalnoj štampi na tekstilu i koristimo najsavremenije materijale (tekstil) za njihovu izradu prateći sve neophodne standarde.

 

Pored mogućnosti za izradu i štampu sadašnjih proizvoda (zastava, baneri, rollup, šator, tenda, suncobran, displej paravan, ledbox sistem, slika na tekstilu, brend kecelja, jastuče, lightbox svetleća reklama, trakasta zavesa, backwall ili backdrop, JarbolBeachflagBlockflag, i dr.) uvodimo novi proizvod koji će nadmašiti sva očekivanja.

 

Banner bow štampa
Banner bow konstrukcija i delovi
Banner bow digitalna štampa

U pitanju je Bannerbow reklamna konstrukcija sa platnom. Odštampana u digitalnoj sublimatik tehnologiji, savršenih kolora i perfektne izrade. Ovaj baner ponudiće Vam jedinstven način reklamiranja na našim prostorima. Pomoću Bannerbowa i njegovih lukova možete napraviti prostor za izlaganje u unatrašnjem ili spoljašnjem prostoru. Baner sa štampom ima primenu u svim industrijama počev od automobilske, ugostiteljske, advertising agencija i dr.

 

Uskoro ćete imati prilike da Bannerbow poručite u našoj kompaniji !!!

 

Pratite naše novosti i ne propustite priliku da budete prvi.

 

Više o svim ostalim proizvodima kao i online prodaji možete videti ovde i ovde.