PREKRIVKE ZA SENZORMATIKE

POČETNA > PROIZVODI > BANERI > PREKRIVKE ZA SENZORMATIKE

Baneri za zujalice /senzormatike su izradjeni od teskstila u digitalnoj sublimatik štampi. Materijali na kojima štampamo prekrivke za senzormatike su strech poliester 200 – 240 gr. Vrlo su praktični za primenu, jer se jednostavno montiraju tj. navlače na zujalice – senzormatike kao omotač. Možete ih na taj način često menjati i sa štampom na njima prikazivati akcije u radnjama koje će privući Vaše klijente. Prekrivke za senzormatike možete skidati, prati i peglati ,pa su na taj način za višekratnu upotrebu.

 

Prekrivka senzormatik
Prekrivka senzormatik
Prekrivka senzormatik

Prekrivke od tekstila imaju prednost u odnosu na ostale(forex,karton,vinil ). Poznato je da ih kupci prilikom ulaska i izlaska iz radnji ( butika ) često kače rukama, ledjima ili torbama, pošto su izradjene od tekstila nemoguće ih je na taj način oštetiti.

 

Po vrlo povoljnim cenama možete kod nas poručiti prekrivke za svoje senzormatike i niste ograničeni količinama, kao ni i zborom štampe.

 

GMT COMPANY je jedinstvena firma koja prati Evropske trendove i proizvodi niz veoma jedinstvenih proizvoda na našem tržištu, medju kojima je i tesktilna prekrivka za senzormatike ( zujalice ) sa štampom u punom koloru i dizajnu po Vašoj želji.

 

Dimenzije nisu ograničene, možemo izraditi prekrivke za zujalice prema Vašim već instaliranim uredjajima ( senzormatik ) .

 

Pogledajte galeriju radova banera